Vuoden ensimmäinen - kultaa The Sikaturnauksesta

Kommentoi

Pyttyjä ei ole tällä uralla liikaa nosteltu, niin jokainen voitettu turnaus jaksaa sytyttää. Eilen kävimme sulattelemassa viimeisetkin kinkut Kaavilla pidetyssä The Sikaturnauksessa, jossa sai olla mukana neljä lisenssipelaajaa. Muutoin pelit pelattiin isolla kentällä 5vs5 ja sekasarjana, eli molemman sukupuolen edustajia oli oltava kentällä vähintään yksi. 

Oli siistiä päästä pelaamaan Nilsiästä tuttujen kavereiden kanssa pitkästä aikaan Maaliruiskun paidassa. Vahvistuksina olimme ottaneet joukkueeseen Welhojen naisten edustuksesta pari tyttöä. Turnaus päättyi kultaan ja kyllä sitä vaan aina oma työnsä on tehtävä pelien voittamiseen. Ei ne vaan itsestään tule, oli kyseessä peli kuin peli. 

Tällaiset pelien täytteiset päivät ovat itselle todella mieluisia. Arjessa liian moni päivä tulee vietettyä töissä istuen tai tietokoneruudun ääressä. Tämä ei ole optimaalisin tapa viettää arkea palautumisen ja urheilun kannalta. Kyllä näitä pelaamisia vaan kaipaa enemmän ja enemmän. 

Nyt kohti Hämeenlinnaa. Toivottavasti eilen avattu putki jatkuu!

Vuosikatsaus & hyvää uutta vuotta 2016

Kommentoi

Vuosi 2015 pistettiin eilen pakettiin, ja täytyy myöntää, että vuosi oli moneltakin osin vauhdikas. Paljon tapahtui muutoksia elämässäni ja paljon kokemuksia karttui. Näin jälkikäteen vuotta muistellessa huomaa miten paljon asioita tapahtuu ja etenee, kun arjessa painaa vaan menemään töitä eteenpäin. Tässä tilannekatsaus mitä kaikkea vuonna 2015 tapahtuikaan:

1. Ensimmäinen vuosi avioliitossa
Suurin muutos varmaankin kokonaisuuteen oli se, että menin vuosi sitten naimisiin. Saman katon alla asuminen ja arjen jakaminen toi tietenkin haasteita: mailakassia kun ei saanutkaan jättää lojumaan minne sattuu. Kuitenkin hetken yksiksenikin asuessa huomasin, että parempi olla kaksin kuin yksin! Myös molemmilla kun on arjessa urheilukuviot ja työt niin yhteisistä hetkistä osaa nauttia entistä paremmin.


2. Divarin finaalit
Urheilupuolella kovin saavutus oli Divarin finaaleihin pääseminen. Divariin tulleet pudotuspelit loivat Divarista aivan uudenlaisen sarjan niin pelaajien kuin katsojienkin osalta. Erittäin miellyttävä muutos! Oli huikeata päästä pelaamaan suurilla areenoilla täpötäysille katsomoille, mitä parhaimmillaan oli Hämeenlinnan Elenialla, Lahden Suurhallilla ja Kuopio-Hallilla. Näiden suurten tapahtumien takia on aivan mahtava saada pelata.

Vaikka kauden päätös oli tietenkin pettymys, niin huikea kausi vedettiin. Runkosarjan seitsemänneltä sijalta pudotuspeleihin, joissa pudotettiin Lasb ja Steelers. Viimeinen silaus jäi vain puuttumaan.


3. Valmistuminen opinnoista
Valmistuin ensimmäistä kertaa elämässäni ammattiin, kun keväällä Savonia Ammattikorkeakoulusta sain muotoilijan paperit ulos. Oli hienoa aikaa olla opiskelija ja urheilla samalla. Urheilun ja opiskelun yhdistäminen oli helppoa varsinkin kun sai olla mukana Pohjois-Savon Urheiluakatemian mukana.

Valmistumisen myötä myös ensimmäisiä oikeita töitä olen päässyt tekemään mielenkiintoisten projektien merkeissä. Toivottavasti myös monta hienoa projektia on edessäpäinkin!

Työnteko on tuonut mukanaan myös omat haasteensa. Stressiä on arjen kiireessä enemmän ja toisinaan se syö mehuja pelaamisesta. Myöskään tietokoneruudun edessä tehty työ ei ole optimaalisinta työtä urheilijalle. Toisaalta kun on paljon muutakin ajateltavaa kuin pelaaminen, niin pelihommiin on välillä löytynyt todella hyvä rentous ja siitä jaksaa nauttia.


Hieno vuosi takana, toivottavasti hienoja vuosia myös edessä. Välillä arjen kiireessä pitäisi muistaa pysähtyä ja osata nauttia enemmän hetkestä. Ehkä siinä tavoitetta alkaneelle vuodelle!

Hyvää uutta vuotta 2016!