ME MENNÄÄN NAIMISIIN!

2 kommenttia

Me mennään naimisiin! Vuosi huipentuu minun elämäni osalta suurella elämänmuutoksella, sillä menen naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävän ja kihlattuni Marian kanssa. Viime viikonloppuna jouduin pahoihin pihteihin, kun kaverit järjestivät minulle polttarit.

Suuria askeleita!

Seuraa matkaamme kohti häitä Instagramissa hastagilla: #mariaolliwedding !

Video, jonka Jonnimonni (@monnijonni) julkaisi

Video, jonka Jonnimonni (@monnijonni) julkaisi


Kuva, jonka Jonnimonni (@monnijonni) julkaisi

Hyvää Joulua!

2 kommenttia

Reenipäiväkirja80 toivottaa kaikille lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua! 

Nilsiässä vietellään perheen kesken rauhallista joulua ja kovien pakkasten vuoksi perinteiset joulusählytkin vaihtui hautausmaakierrokseen. Hyvä näin, sillä nyt levätään kroppa ja mieli kuntoon! 


Voitolla joulun viettoon

Kommentoi

Viikonloppuna tähtäimessä oli neljä pistettä. Se ei toteunut, mutta pakko myöntää, että voittoon oli mukava lopettaa syyskausi. Tässä vielä pari ajatusta illan ottelusta.

- Tuomarilinja puhututti koko ottelun ajan puolin ja toisin. Eilinen peli oli tietenkin myös tuomareiden varjona, mikä ehkä ainakin yleisössä huomattiin. Kovaa saatiin mennä puolin ja toisin, mikä teki lopulta ottelusta vauhdikkaan.

- Vastustaja oli mukana Kuopiossa vain kahdella kentällisellä, mikä oli yksi ratkaiseva tekijä lopputuloksen kannalta. Mielestäni meillä riitti jalka paremmin loppua kohti, sillä tiivistystä teimme vasta viimeiseen erään.

- Loviisasta illan onnistujiin täytyy nostaa ehdottomasti Sami Aalto, joka esiintyi edukseen ainakin kentällä. Kaveri nakutteli 3 tehopistettä ja sai parhaan pelaajan palkinnon. Muita mainitsemisen arvoisia kavereita mielestäni Andreas Hietala, joka välillä purjehti näyttävästi Welho-puolustuksen välistä. Myös Tuomas Savukoski hämmensi tuttuun tapaan ja ehkä hieman pisti matoa koukkuun minun jäähyn suhteen.

Kuitenkin mukava on tauolle lähteä voitto taskussa, ja vielä näin tiukan ja tunteikkaan pelin päätteeksi. Myös oli mahtava nähdä Kuopio-Hallilla meininkiä ja niitä tuttujen määrää, jotka olivat hallille löytäneet. Mahtava nähdä teidät kannustamassa hallilla illasta toiseen!

Faneilta saadut joululahjat, huippua.

Olen tainnut myös saada fanijoukon, huippua!

Nyt huilataan ja pistetään mies kasaan. Ilmeisesti plantaarifaskiitti on vaivannut syyskauden lopun ajan ja se olisi tarkoitus huilauttaa kuntoon. Se on näkynyt hieman otteissa, vaikka tilastoissa se ei olekaan juuri näkynyt. Juoksuun vaikuttanut kantapään kipu on tosiaan haitannut koko syksyn ajan, ja toivottavasti nyt tauon aikana saan sen hoidettua pois. Kohti kevättä mennään ja silloin olisi hyvä olla kunnossa!

Ennakot: LASB & Loviisan Tor

Kommentoi

Tänä viikonloppuna pelataan tämän vuoden viimeiset pelit. Mahtava päästä vielä Kuopio-Hallille lopettelemaan syyskausi. Tässä hieman ennakointia tulevista peleistä:

LASB
-Lammin Salibandy on aloittanut kauden erittäin vahvasti. Plakkarissa heillä on vain kolme tappiota, mikä on tässä sarjassa todella vähän. Vain Steelerssillä on vähemmän tappioita kuin Lasbilla. Joukkue on pystynyt voittamaan kaikki heidän päävastustajansa, ja tappiot ovatkin tulleet Steelerssille, Blue Foxille ja SB Vaasalle, joita on kaavailtu aivan sarjan piikkipaikoille.

-Joukkue on pirteä joukkue, jossa yhdistyy mukavasti nuoruus ja kokemus. Kokeneemmasta päästä kannattaa ehdottomasti seurata Heikki Hätöstä, joka pelillisellä esimerkillään johtaa joukkuetta. Nuoremmasta kaartista kannattaa seurata Kainulaisen veljeksiä, joilta on myös kausi varsin mallikkaasti lähtenyt käyntiin.

Loviisan Tor
- Loviisan kohtasimme kertaalleen kauden alussa, jolloin olimme lopulta vahvempia jatkoajan jälkeen lukemin 3-4. Ottelu oli tuolloin erittäin tunteikas ja tiukka, joka olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen.

- Loviisaa vastaan on mukava pelata. Heiltä löytyy kokeneita pelimiehiä runsaasta, joita vastaan on ilo päästä pelaamaan. Kokeneemmasta päästä kannattaa seurata Peik Salmista ja Joni Niirasta, joilla vyöllään mukava määrä pelejä Salibandyliigasta. Myös Andreas Hietala on varsin miellyttävä pelaaja. Alkukauden kamppailusta puuttunut, vanha joukkuekaverini Tampereen ajoilta Tuomas Savukoski on palannut kentille varsin tehokkaana, ja nakutteli viime ottelussa mukavat 4+2 tehot. Katsotaan jos jotain pientä joululahjaa Savukoskelle löytäisi ;). Villinä korttina seurattavien listalle nostaisin myös Sami Aallon. Katsotaan millaiset näytöt mies saa Kuopiossa annettua.

SB Welhot
-Welhojen tekeminen on ollut viimeisimmissä otteluissa varsin mallikasta. Joukkueemme on löytänyt syyskauden loppuun uuden vaihteen. Olemme ottaneet henkisiä askelia eteenpäin, vaikkei pistepussi ole liikaa vielä täyttynyt. Eteenpäin ollaan menty.

-Welhoista kannattaa seurata Nilsiästä kakkosdivarista jälleen siirtynyttä Juha Airaksista. "Airi" on tässä vuosien varrella sahannut Divarin ja kakkosen väliä, ja näin ollen tuttu mies kuopiolaisyleisölle. Toivotetaan "Airi" tervetulleeksi jälleen Kuopioon.

- Myös kannattaa pistää seuraukseen tulikuuma maalitykki Eero Vepsäläinen, sekä joukkueen osallistumistilaston kärki Janne Pitkänen. 

Olen ollut kiireinen

Kommentoi
Olen ollut todella kiireinen loppusyksyn ja talven ajan. Olisi kiva kirjoitella ja jaella kuulumisia enemmänkin, mutta täytyy valitettavasti todeta että aika on mennyt työntekoon. Minulla on ollut monta projektia päällekäin joita olen murjonut eteenpäin. Toisaalta on kyllä hyvä, että saa silläkin puolella asioita tehtyä.

Aina kun saa duunihommia tai projekteja eteenpäin, tulee tyytyväinen olo. Tykkään tehdä projektiluontoisia hommia. Valmiin tuotoksen ja oman kädenjäljen näkeminen miellyttää. Sama homma on pelikentillä. Voitetun pelin tai oman hyvän suorituksen jälkeen olen tyytyväinen. Tykkään onnistua. En tiedä onko se aina hyvä ajatella vain onnistumiskeskeisesti, mutta toisaalta monet hyvät pelimiehet taitavat olla aika voitontahtoisia ihmisiä.

Tajusin, että näillä teksteillä ei ole pelkästään merkitystä minulla vaan muillekin. Oli hauska törmätä blogini lukijaan kaupungilla, joka antoi hieman palautetta hiljentyneestä kirjoitustahdista. Ymmärrän kyllä. Täytyy koittaa petrata.

Onneksi kohta pitäisi helpottaa hieman kiireiden kanssa. Projekteja saatu pakettiin hyvää vauhtia ja aikaa alkaa jäädä hieman muuhunkin. Myös treenimääriä olisi tarkoitus saada hieman nostettua, jotta kevääksi päästäisiin kuntoon. Nyt pian lähdetään kohti Kotkankallion väestönsuojaa, jossa tarjolla taas hyvät treenit. Viikonloppuna pelataan syyskauden viimeiset ottelut ja täytyy olla valmiina. Hienoa päästä taas Kuopio-Halliin pelaamaan!

Voitto Erä Akatemiasta

Kommentoi
Hieno ottelu. Vieraspisteet eivät koskaan ole helppoja! Tässä muutama pointti illan matsista:

- Jatkoimme siitä mihin viime viikonloppuna jäätiin. Työnteko oli todella hyvää ja pystyimme kolmella ketjulla pelaamaan laadukkaita vaihtoja. Myös liike oli erittäin hyvää vierasjoukkueella.

- Pörssejä teki tänään hyvän maalivainun löytänyt Eero Vepsäläinen. 4 maalia ja vielä varsin nättejä, pakko myöntää.

- Ottelun tempo oli todella hyvä. Vastustajakin pyrki pelaamaan pallollista peliä ja siksi oli oikein oikein mukava pelata. Vastustajasta täytyy nostaa esille kapteeni Petri Ikonen, joka oli joukkueen parhaimmistoa parilla maalillaan. Myös oli hienoa nähdä ja kohdata Mikko Jolma monen vuoden tauon jälkeen. Hienoja pelimiehiä molemmat.

Oma pelini sujui yllättävän hyvin huolimatta raskaasta työviikosta ja jalkojen ongelmista. Jalkapohjien kanssa on ollut hieman ongelmia viimeaikoina, mutta niiden eteen tehdään kovasti töitä, että saadaan kuntoon.

Voittaminen todella mukavaa. Nyt hetki nautiskelua ja sitten keskittymään hyvään treeniviikkoon ilman otteluita. Tästä on kiva jatkaa!

Videoennakko: Erä Akatemia - SB Welhot

Kommentoi
Tällä kerralla mennään videoennakon merkeissä, jossa haastateltavana Erä Akatemian entinen pelimies Jonni Koskinen.

Tästä videoon:

Uusi yhteistyökumppani: Nilsiän lukio

Kommentoi

Kuten tarkkasilmäisimmät jo huomasivat, niin blogiin on pongahtanut uusi mainos ja uusi yhteistyökumppani. Kyllä vain. Nilsiän lukion kanssa solmittiin yhteistyösopimus ja minun mieltä lämmittää erityisen paljon se, että vanha oppilaitokseni halusi lähteä mukaan yhteistyöhön.

Valmistuin itse Nilsiän lukiosta 2009, jonka jälkeen sinne perustettiin oma salibandypainoitteinen linja. Valitettavasti en itse päässyt nauttimaan tuosta mahdollisuudesta, mutta minua nuoremmille pelimiehille se on tarjonnut mukavasti enemmän mahdollisuuksia harjoitella. Muun muassa pikkuveljeni kävi tuon salibandypainoitteisin linjan.

Yhteistyökumppanuussuhde on kaksipuolinen, joka tarkoittaa sitä että sopimus on molemmille varsin mieluisa. Olen tarjonnut Nilsiän lukiolle hieman apua graafisessa suunnittelussa, josta hieman esimakua Nilsiän lukion mainosten muodossa. He vastavuoroisesti tukevat minua pelaamisessani.

Suuri kiitos tästä yhteistyöstä, sekä mahtava saada hyviä kumppaneita tiimiini!