Onnea ylioppilaat!

Kommentoi

Tänään juhlittiin ylioppilaita ja meilläkin oli Nilsiässä juhlat pikkuveljeni Tommin kunniaksi. Onneksi olkoon kaikille ylioppilaille ja muillekin valmistuneille!

Ensiviikko vierähtää Kuopio-Hallilla SB Welhojen lasten kesäleirin ohjaamisen merkeissä, jonka jälkeen tarkoitus olisi siirtyä Nilsiään työharjoittelun pariin. Kesätreenaaminen onkin tavallista enemmän omatoimista tulevana kesänä.

Kuitenkin hieno juhlapäivä takana, josta mukava jatkaa hienoon leiriviikkoon!

Testipäivä

Kommentoi

Welhojen testipäivä takana. Lähes koko joukkue mukana ja hyviä testituloksia monilta kavereilta.

Henkilökohtaisesti testit meni hieman alakanttiin, sillä tulokset olivat huonontuneet verrattuna vuoden takaisiin testeihin. Tämä oli kyllä tiedossa ettei aivan samassa tikissä ollut kuin vuosi sitten. Myös kevään kiireet ja stressit kesän kuvioiden osalta hieman sotkeneet harjoittelua. Onneksi syksyyn on vielä aikaa ja ensikaudella täytyy huippukunnossa olla vasta kevään pudotuspeleissä.

Harjoitusleiri Tahkolla

Kommentoi

Ensimmäinen leiri uuden valmentajan ja osittain jo uudistuneen joukkueen kanssa on paketissa. Lauantaista sunnuntaihin kestänyt leiri piti sisällään pari harjoitusta päivää kohden, ruokailua, sekä tutustumista uusiin kasvoihin. 

Lajiosuuksissa oteltiin täysimittainen peli pariin otteeseen, valitettavasti tällä leirillä ei voittoja näistä peleistä tullut. Häviäminen on yhtä nihkeää kuin aina ennenkin. Kuitenkin kokonaisuudessaan leirillä oli todella mukava fiilis ja treenienkin suhteen todella hyvää tekemistä. Uudet kaverit vaikuttivat hyviltä tyypeiltä niin kaukalon sisällä, kuin ulkonakin. Tästä on hyvä jatkaa ensiviikkoon.

Itselläni kuviot kaikin puolin liian auki. Treenaamiseen on hieman vaikuttanut tiukka kouluvuoden pakettiin pistäminen. Keskiviikkona tuo urakka on ohi, mutta muutoin kesäkuun alku on hämärän peitossa. Vuokrasopimus loppuu toukokuun loppuun, eikä ole vielä tiedossa kesätöitä, eikä työharjoittelua. Tällainen tilanne on todella ikävä ja nihkeä, kun täytyisi alkaa setvimään kesän treenikuvioita, ja siviilipuolen kuvioita. Henkisesti todella rankka viime kausi ja kauden loppu kostaantuu, kun tulevaisuuden kuvioita ei ole mietitty ja näin ollen meinaan jäädä niin sanotusti tyhjän päälle. 

Toivottavasti saisi siviiliasiat kuntoon, sillä se mahdollistaisi taas hieman paremman treenaamisenkin.  Asioilla on tapana järjestyä...


Savon Sanomat turnaus 2014

Kommentoi

Savon Sanomat turnaus 2014 on takana. Jälleen kerran hieno turnaus täynnä hienoja otteluita. Itse tuli oltua mukana muutamassa joukkueessa, sekä tietenkin talkoohommissa. Meidän miesten salibandysarjan joukkueemme TMI Maaliruiskun tie päättyi puolivälieriin, mutta sekasarjassa tuli kultaa, kun olimme saaneet OLS:n tyttöjä mukaan joukkueeseemme.

Tänään sunnuntaina oli junioreiden turnauksen vuoro, eli talkoohommia oli tiedossa. Alla kuvamateriaalia viikonlopusta.

Tero Josse Korhonen tuomarihommissa.

Miesten salibandysarjan voittoon nousi FB Tossupallo, jossa mm. Welhojen edustuksen Iiro Lankinen, sekä kultamitalisti Happeesta eli Eero Vepsäläinen.

Talkoohommia

Sekasählyn mestaruuspoika.

Myös tutut Fat Pipen pojat Jani Helenius ja Lauri Huusko olivat paikalla. 

Welhojen kauden päättäjäiset

Kommentoi

Vaikka treenaaminen tulevalle kaudelle on jo aloitettukin, niin vielä oli aika muistaa viime kauden onnistujia seuran yhteisissä päättäjäisissä. Hieno tapahtuma ja hienoa, että suuri joukko oli löytänyt paikalle.

Edustusjoukkueesta palkintopöydän korjasi Iiro Lankinen ollen paras pelaaja, sekä Joonas Kristiansson ollen tsempparipelaaja. Myös Welhojen miesten edustusjoukkue sai vuoden joukkue palkinnon hyvin menneestä kaudesta.

Paljon onnea kaikille palkintojen saajille, sekä mukana olleille. Hienoa olla rakentamassa Welhoja suurella joukolla.

Huomenna pelataan Kuopio-Hallilla Savon Sanomat salibandyturnaus, josta löytää paljon Welhojen miesten pelaajia, niin kentältä kuin talkoohommissa. Nähdään hallilla!

Reenipaitaa tulevalle kaudelle

Kommentoi

Koulussa meneillään kurssi nimeltään printtipaja. Siellä pääsee itse painamaan ja suunnittelemaan kuoseja ja printtejä ja näin ollen olikin aika pistää treenipaidat kuosiin.

Tulevalle kaudelle uutta treenipaitaa sekä t-paitana, että hupparina tuli painettua. Todella tyylikäs lopputulos. Perfektionisti jos ollaan, niin hieman väriä olisi voinut reippaammin kuluttaa, mutta tyytyväisiä ollaan.

Tulevana viikonloppuna taas salibandyn parissa kun Savon Sanomat turnaus pelataan Kuopio-Hallissa. Myös tarkoitus olisi kurkistaa blogipostauksessa muotoilun maailmaan ja siihen millaisia asioita teen opintojen puolella. Kiirettä piisaa loppukevään opintojen kanssa, mutta koitetaan pakertaa!

Opintomatka Saksaan

Kommentoi
Opintomatka Saksassa takana. Maanantaista perjantaihin kestänyt retki opintojen puolesta oli todella loistava reissu. Mukaan tarttui runsaasti inspiraatioita, näkemystä ja kokemusta. Maailmalla käyminen todellakin avartaa. Täytyy ehdottomasti useamminkin käydä ulkomailla, jos vaan rahaa löytyy!

Pääkohteinamme oli tutustua BMW:n moottoripyörätehtaalle, Volkswagenin Autostadiin sekä pariin oppilaitokseen. Myös kävimme hieman vaeltelemassa ja tietenkin syömässä parit Bratwurstit. Makkarakiintiö ainakin juhannukseen asti täynnä!

Nyt viikonlopun viettoon ja katsetta ensiviikkoon, jolloin treenitkin pääsevät täysin pyörimään.