Pieksämäen salibandypuulaaki

Kommentoi

Tänä viikonloppuna aloitettiin kevään puulaakipelit. Sain kutsun pelaamaan Pieksämäen puulaakiin joukkueeseen nimeltä Eero Vepsäläinen.

Eilen alkaneet pelit loppuivat tänään välierätappioon. Kuitenkin huikea turnaus kaikin puolin. Tiukkoja vääntöjä ja suuri kiitos Pisaban äijille, jotka jaksaa tällaista turnausta järjestää vuodesta toiseen.

Yöpyminen hoitui Kukkaroniemen leirikeskuksessa makkaraa paistaen, saunoen ja uiden.

Nyt kotia kohti ja kouluprojektin kimppuun. Sunnuntai-maanantaiyönä lähdemme opiskelukavereiden kanssa kohti Saksaa projekti-/opintomatkalla. Jonkin verran olisi painettava vielä hommia, jotta saadaan projektimateriaalit kasaan.

Treenikausi käyntiin

Kommentoi
Tulevan kauden valmentajakaksikko: Jani Lipsanen ja Pasi "Mopsi" Purhonen.

Ylimenokausi on ohi ja tänään oli aika palata treenin makuun Welhojen miesten kanssa. Ohjelmassa oli kausipalaveria, uuden valmentajan esittelyä ja näiden jälkeen lajitreenit. Monta tuttua naamaa, mutta myös mukavasti uusia naamoja oli tapahtumassa mukana. Mielenkiintoista.

Hallille mennessä tuumaili, että nopeastippa lomat sählystä loppui, mutta palaverin ja lajitreenin jälkeen oli ilmassa kyllä mukava polte. Onhan tuo salibandy vaan niin älyttömän mukava, ja sopivan haastava laji! 

Joonas Kristiansson innolla taas reeneissä.

Joonas Toikkasella nähtiin uutta reenikassia, sekä uutta hiuslookkia.

Uudet tuulet

Kommentoi
Portfoliota pistetty kuntoon työharjoittelupaikan hakua varten

Uudet tuulet puhaltaa monella eri saralla. Edessä uusi päävalmentaja, uusi asumisjärjestely ja uusi kesäjärjestely. Ainut asia vaan mikä on vasta selvillä on päävalmentaja.

Ensi kaudella Welhojen päävalmentajana aloittaa Jani Lipsanen Mikko Tiihosen keskittyessä enemmän valmennuspäällikön tehtäviin. Mielestäni valinta on erittäin hyvä ottaen huomioon kokonaisuuden. Lipsanen on tuttu kaveri niin entiselle valmentajalle Mikolla hänen Kajaanin ajoiltaan, kuin joukkueellemme loppukauden katsomovalmentajana. Näen Janin hyvänä jatkumona Mikon jälkeen tälle joukkueelle ja mielenkiintoisena odotan mitä ensi kausi tuo tullessaan Welhojen osalta.

Irtisanoimma vuokra-asuntomme kämppikseni kanssa hänen saatua töitä toiselta paikkakunnalta. Minullakin tämän vuoksi varsin vapaat kädet tulevan kesän suhteen. Työharjoittelupaikka tuotemuotoilun alalta olisi tarkoitus löytää. Kesällä olisi vapaampi liikkua minne päin maailmaa tahansa harjoitteluun, sillä urheilu ei rajoita elämää niin paljoa.

Mielenkiintoista nähdä mitä ensi kesä tuo tullessaan. Toisaalta elämänmuutokset aina arveluttaa, mutta toisaalta toisen ajan loppu on aina toisen ajan alku.

Ylimenokauden olen ottanut varsin kevyesti tänä vuonna. Täytyy myöntää, että kauden jälkeen on ollut todella puhki varsinkin henkisesti.  Liikunta ollut mukana jalkapallon, sählyvuorojen ja kuntosalin merkeissä mukana ja harjoitusmäärät ovat olleet todella maltilliset. Toisaalta tämä aika on paras aika antaa päälle lepoa.

Nyt Nilsiässä vanhempien ja pikkuveljen luona viettämässä lyhyttä pääsiäislomaa. Ensiviikolla tekemistä riittää, kun kouluprojektit täytyy saada paiskittua loppuun ja joukkueen kanssa treenaaminen alkaa. Toisaalta on kyllä taas kiva päästä näkemään jätkiä reenaamisen merkeissä!

Kuopion Muotoiluakatemia 130 vuotta

2 kommenttia

Kummiyritykseni, sekä opiskelupaikkani Kuopion Muotoiluakatemia juhli eilen 130 vuotiasta taivaltaan. Muotoiluakatemian kummipelaajana sain kunnian olla mukana juhlissa toivottamassa vieraat tervetulleiksi.

Täytyy myöntää, että oli mahtavat juhlat. Harvemmin pääsee tämänkaltaisiin juhliin, ja oli suuri kunnia olla mukana!

Paljon onnea Kuopion Muotoiluakatemia ja kiitos että sain olla mukana!


Kiitoskortit liikkeelle

Kommentoi

Kauden jälkeen tahdon aina muistaa yhteistyökumppaneitani ja tukijoita, niinpä tein jälleen kiitoskortit. Mielestäni on kiva muistaa tukijoita edes näin!

Tänään tuli laitettua postiin viimeisetkin kiitoskortit.

Futiskausi avattu

Kommentoi

Viimeksi ilmoitin katusählykauden avauksesta, niin tänään oli futiskauden avauksen vuoro. Nilsiässä ollaan viikonloppua viettämässä, ja pikkuveljen kanssa tuli käytyä testaamassa Nilsiään tullut uusi tekonurmikenttä. Pakko myöntää, että on kyllä mahtava paikka!

Hieman alle tunnin setissä oli pientä pomputtelukisaa sekä 1vs1-pelit. Futiksen 1vs1 on kyllä vielä rankempaa kuin salibandyn. Uudet kengät tuntui hyvältä, mutta ehkä vielä aika tiukat. Täytyy koittaa saamaan venymään, niin ei purista niin pahasti.

Kouluhommissa riittää hommaa, mutta täytyy ottaa iisisti. 

Katusählykausi aukaistu

Kommentoi

Tällä viikolla aukaistiin katusählykausi käyntiin kunnolla. Muutamat pelit takana ja kaksi Stanley Cup- voittoa kesän peleistä!

Todella mahtava on ollut päästä pelaamaan ulos hienoihin keleihin. Mukana katusählyillä ollut vähintään 8, joten 4vs4 pelit on saatu. Tuo aika optimaalinen kuvassa näkyvään "ministadion" kentälle. 

Liikuntaa lisätty vähitellen. Tällä viikolla ohjelmassa ollut katusählyjä ja lenkkiä. Myös kuntosalia käytiin viime viikolla koittamassa. Täytyisi alkaa hieman pohjia tekemään ensi kautta varten myös kuntosalilla. 

Muutoin on kiirettä riittänyt. Koulua on varsin paljon vielä tässä viimeisessä jaksossa, sekä kesän kuvioita täytyisi selvitellä. Toivotaan, että selkeentyvät!