Videopalaverilla kuviot kuntoon

Kommentoi

Tänään joukkueellamme oli videopalaveri. Pistettiin kuntoon pelitapaan liittyviä kuvioita. Todella huomattava apu oman pelin kehittämiseen on nähdä ulkopuolelta, kuinka sitä itse kentällä liikkuukaan.

Muutoin päivän ohjelmassa oli palaveria Welhojen ensi kauden markkinointimateriaaleista, ja hieronta. Mahtava saada paikkoja auki ennen viikonlopun otteluita. Videopalaverin jälkeen oli vielä lyhyt lajitreeni, jonka jälkeen lähdin illan viettoon perheen luo Nilsiään.

Huominen ihan levon kannalta ja sunnuntaina reenipelien pariin Kuopio-Hallille!

Suosittu Aleksi

Kommentoi

Aleksi Viinikainen myy. Hakujen avainsanoista, joilla on päädytty blogiini löytyy yllättäin seitsämänneltä sijalta henkilö, Aleksi Viinikainen. "Leksi" oli viime kaudella joukkueemme paras maalintekijä, sekä ratkoi tiukkoja pelejä Welhojen voitoksi. On totta, että olen muutaman jutun Aleksista kirjoittanut, mutta miksipäs ei, kun sillä näyttää tulevan lukijoita.

Pysy vaan "Leksi" suosittuna, Reenipäiväkirja80 kiittää!

Puman pelikengät: evoSPEED Star 2

8 kommenttia

Viime keväänä tutustuin Puman uusiin sisäpelikenkiin Savon Sanomat-turnauksen yhteydessä. Tulevalle kaudelle Puma tarjoaa sisäpelien ystäville päivitettyä evoSPEED Star kenkää. Kenkä on tarkoitettu pääasiassa futsaliin, mutta käy oivasti myös salibandykentille.

Puman sisäpelikengät on mennyt huimasti eteenpäin muutamassa vuodessa, jolloin viimeksi pelasin Pumalla. Suomessa salibandypelaajien keskuudessa Pumaa ei ole vielä kamalasti näkynyt, mutta mm. Ruotsin pääsarjapelaajille ko. kenkää löytyy enemmän.

Kengät tekivät minuun vaikutuksen kaiken kaikkiaan. Olen aina tykännyt pelata tossumaisilla kengillä, joista löytyy keveyttä ja nopeutta. Puman uudet tossut vaikuttavat juuri tuollaisilta. Voi olla, että pian pelikentillä kirmataan Puman tossuilla!

Onko sinulla kokemuksia Puman kengistä? Kerro ihmeessä?




Tuttu mies Sportian sivuilla

Kommentoi

Kuopion Sportian nettisivuilta http://www.sportstore.fi/ löytyi tuttu mies. Olin päässyt taustalle salibandytuotteiden alasivulle. Hienoa saada welholaisten naamoja esille, sillä monen vuoden ajan esim. edes Welhojen mainonnassa ei ole liikaa naamoja näkynyt. Tähän kuitenkin tulossa muutos tulevaisuudessa.

Aamuhöntsy mailan ja pallon kanssa takana, samoin pieni lihashuolto. Seuraavaksi lounaalle opiskelijaravintolaan, joissa tarjoillaan halpaa ja maittavaa ruokaa. Nyt tämä viikko on täysin lomaa kesätöiden loputtua. Mahtavaa, kun ehtii tekemään asioita ja saamaan kotiakin järjestykseen. Ensiviikolla olisi paluu kuitenkin arkeen koulun muodossa.

Joulu elokuussa

2 kommenttia

Fat Pipe tarjosi joulun welholaisille jo elokuussa. Pääsee pelaajat virittämään soittimet kuntoon.

Satatuhatta sivukatselua rikki!

2 kommenttia
 
Eilen illalla n. 22.30 pamahti sadantuhannen sivulatauksen raja rikki. Reilu kaksi vuotta ja 3kk sitten pistin blogin pystyyn ja hienoa, että kävijöitä on riittänyt! Kävijämäärä on ollut hyvässä nosteessa kokoajan, ja toivotaan että suunta pysyy samana.

Reenipäiväkirja80 kiittää kaikkija lukijoitaan, ja toivottaa lukijat jatkossakin tervetulleiksi blogiin! Tästä on hyvä jatkaa.

Katusählyn suomenmestari BärBär United

Kommentoi
 
BärBär United pitelemätön katusählyssä 2013
Katusählyn suomenmestariksi tänä vuonna nousi joukkue, josta löytyy yllin kyllin tuttuja naamoja. Pelikavereistani koostuva BärBär United haki pojan kotiin Helsingistä Katusählyn finaalitapahtumasta eilen lauantaina. Voittajajoukkueessa pelasivat:

Pasi Purhonen
Jarno Nikulainen
Janne Pitkänen
Iiro Lankinen
Aleksi Viinikainen
Niki Berg, manageri

Täytyy myöntää, että huikeita pelimiehiä ja suuret onnittelut täältäkin äijille! 

FB Kalevin maailman valloitus
Myös tuttuja welhonaamoja oli eksynyt naissalibandy.fi:n blogin palstalle: http://naissalibandy.blogspot.fi/2013/08/lupaus-ja-kuinka-se-pidetaan.html

Reeni kerrallaan kohti kautta
Työrupeama kesätöiden osalta on paketissa. Nyt on ensiviikko aikaa lomailla ja pistää asioita järjestykseen. Tarkoitus on pistää isompi vaihde päälle harjoittelussa, jotta kauden alussa ollaan tikissä. Kuitenkin täytyy pitää mieli yhdessä reenissä kerrallaan ja pyrkiä siinä tekemään parhaansa. Välillä nytkin on ajatus ollut jo turhan paljon kauden alussa, eikä kulloinkin menossa olevassa harjoituksessa. Myös nyt on aika hoitaa yhteistyökumppaniasiat kuntoon, sekä tehdä alta pois muutamia muita työprojekteja. 

Pian unta palloon, jotta huomenna jaksaa lähteä pirteänä uuteen viikkoon!

Pesäpallokatsomossa

Kommentoi

Puijon Pesis kamppailee Superpesiskarsinnoissa Alajärveä vastaan. Minä katsomossa mukana.

Lounasta

3 kommenttia

Tämän päivän lounaan tarjoaa Ikea. Aamulla käyty hammaslääkärissä pistämässä hampaita kuntoon, jonka jälkeen tehty palauttava harjoitus vesijuosten. Mukana oli pari pelikaveria, joiden kanssa lopeteltiin juuri lounas Ikeassa. Pian kohti työpäivää!

Reenipelipäivä

2 kommenttia

Tänään pelattiin treenipelejä Kuopio Hallilla. Revanssi Happeeta vastaan ei sujunut suunnitelmien mukaan, vaan jyväskyläläiset vei ottelun lukemin 4-12. Illan ottelu Lappeenrannan NST:tä vastaan oli jo tiukempi, jossa Welhot taipuivat vieraille lukemin 6-7.

Tekemistä riittää. Päällimmäiset fiilikset tietenkin harmittavat, sillä haluaisi että tekeminen olisi jo pidemmällä. Kuitenkin aikaa on ja kokoajan homma kehittyy. Jälkimmäinen ottelu olikin sitten kahden väsyneen joukkueen taisto, jossa focus meinasi karata välillä vähän kaikilta. Kuitenkin askel otettu taas eteenpäin ja kohti kautta ollaan kovaa menossa!

Huomenna palautellaan ja sitten uuteen viikkoon.

Aamupala

Kommentoi

Aamun mäkivetotreeni takana ja aamupalapöydässä valmistautumassa työpäivään. Illalla ei pääse töiden vuoksi joukkueen treeneihin, niin aamulla oli aikaa käydä tekemässä treeni itse.

Aamupalapöydästä löytyy kaurapuuroa, ruisleipää ja mehua. Treenin jälkeen palauttava ensimmäinen lasillinen oli tietenkin maitoa. Tästä on hyvä jatkaa kohti työpäivää ja katsoa olisiko illalla vielä potkua palauttavalle treenille.

9-1 tappio

Kommentoi

Ero divarin ja liigan välillä näkyi. Happeeta vastaan pelattu reenipeli päättyi happeen 9-1 voittoon. Vastustaja oli todella paljon edellä mielestäni pelinopeudessa, pelin käännöissä sekä henkilökohtaisessa taidossa.

Pelit on kuitenkin nyt avattu ja kauteen on vielä onneksi aikaa. Reilun viikonpäästä viikonloppuna uskon eron olevan pienempi. Sitä kohti tehdään duunia!

Bussissa tulee tsekattua sosiaalinen media ensimmäisenä pelin jälkeen, kuten kuvista näkyy.

Kohti Jyväskylää

2 kommenttia

Tästä se lähtee. Illalla treenipeli Jyväskylässä Happeeta vastaan, ja juuri meneillään kahvipaussi Vaajakosken ABC:llä. Mahtava päästä taas pelaamaan. Hienoa, että päästään pelaamaan näin laadukkaita porukoita vastaan ennen kauden alkua. Focus kauden alkuun laitettu ja duunia ollaan valmiita tekemään!

Welhojen hankinnat kaudelle 13-14

Kommentoi
SB Welhot julkistivat joukkueensa ja sopimuspelaajansa viikolla Welhojen nettisivuilla ja täytyy myöntää, että paperilla on pullat hyvin uunissa. Runko säilyy pitkälle kasassa ja hankintalistalla on erittäin mielenkiintoisia nimiä. Tässä hieman uusista pelaajista taustoja:

Joonas Kristiansson (Top Team)
Maalivahtiosastolla Petri Leschin lisäksi löytyy Top Teamin joukkuetta viime kaudella edustanut Joonas Kristiansson. Jo viime kaudella pari kertaa meidän treeneissä pyörähtänyt Kristiansson on siis osittain tuttu mies Welhoille, enkä usko sopeutumisen tuottavan kaverille ongelmia. Suureen vastuuseen Savonlinnassa tottunut veskari tulee olemaan hyvä palapelin palanen joukkueellemme.

Niko Mäkinen (M-Team)
Puolustajan paikalla pelaava Mäkinen on hieman tuntemattomanpi kaveri itselleni. Helsingistä Savoon saapuva pelimies tuo Welhoryhmään kokoa ja kovuutta. Huhujen mukaan hurjasti reenaava ja kovakuntoinen kaveri kyseessä, joka varmasti tuo hyvää kovuutta alakertaan. Tervetuloa Kuopioon Niko!

Jonni Koskinen (Erä Akatemia)
Paluumuuttaja Jonni Koskinen on Welhoille tuttu mies. Juniorivuosina KSS:ää edustanut järkälemäinen puolustaja palaa Kuopioon muutaman etelämmässä vietetyn kauden jälkeen. Kokemusta löytyy divari ja A-SM tasolta. Mukava saada Jonni mukaan!

Tomi Tiilikainen (Vehve)
Koskisen Jonnin tapaan entisiä KSS:n junioreita. Vehven tarjoama lampi oli liian pieni Tiilikaiselle, ja näinpä Tomi saatiin mukaan meille. Hyvällä treenimotivaatiolla mukana ollut Tiilikainen tuo Welhojen puolustukseen kaivattua leveyttä.

Timo Koivisto (TTV Hamburg, Saksa)
Kuopio tuntuu vetävän Saksan pääsarjapelaajia. Toissa kaudella Saksa pääsarjasta saatiin Jarno "Bunde" Savolainen, kun taas tällä kaudella Saksasta Kuopioon tiensä löysivät Timo Koivisto, sekä Aku Taira. Timo tuo sentteriosastolle leveyttä, sekä isällistä otettu kentän ulkopuolella nuoreen Welhoryhmään.

Aku Taira (Red Devils Wernigeroden, Saksa)
Timo Koiviston tavoin Saksan pääsarjaa pelasi myös Aku Taira. Kuopiossa ja Nilsiässä juniorivuotensa pelannu Aku palaa kahden muualla vietetyn vuoden jälkeen takaisin Kuopioon. Akulta löytyy kokemusta niin Divarista, Salibandyliigasta kuin Saksan pääsarjasta. Aku tuo tullessaan oveluutta ja maaleja. Juniorivuosina pelasin Akun kanssa samassa ketjussa A-nuorten SM sarjaa ja täytyy myöntää, että aku oli paras maalintekijä, jonka kanssa olen päässyt pelaamaan. Tervetuloa kotiin Aku!

Tero Korhonen (Leba 96)
Mieluisa tuttu Nilsiästä mukaan joukkueeseen. Juniorina oli allekirjoittaneen valmennuksessa ja nyt samassa joukkueessa. Lebassa viime kaudella pelannut Tero Korhonen on toinen Tero Korhonen-niminen pelaaja jo joukkueeseemme. Mikä myös hauskaa, molemmat pelaavat rightilta, sekä vasenta laitahyökkääjää. Tuo hyvää kilpailua vasempien laitureiden esityksiin.

Matti Turunen (PSS)
Teron tavoin Nilsiän miehiä. Pelasi juniorina samassa joukkueessa ja tuttu kaveri monen vuoden takaa. Joukkueen nopeimpia ja ketterimpiä kavereita joka tuo Timo Koiviston tavoin sentteriosastolle leveyttä. Matilla pari viime kautta jääneet loukkaantumisten vuoksi hieman vaillinaisiksi, mutta toivotaan, että ongelmana olleet pehmeät ranteet pysyvät kunnossa.

Hyvälle näyttää hankintalista. Huomenna taas uusi viikko käyntiin. Tarkoitus olisi nostaa tekemisen tasoa taas pikkuisen paremmaksi. Pientä flunssaa itsellä ollut ilmassa, mutta Kuopion katusählymestaruus taisi peitota flunssat veks. Ensiviikon ohjelmasta löytyy mm. ensimmäinen harjoitusottelu Happeeta vastaan. Alkaa jännitys pikkuhiljaa nousemaan.

Alla vielä Welhojen treenipelit ennen kauden alkua:

6.8 Palokan koulu
18:30 Happee - Welhot

17.8 Kuopiohalli
11:00 Welhot - Happee
18:00 Welhot - NST

1.9 Kuopiohalli
11:00 Welhot - Josba
18:00 Welhot - OLS

14./15.9 Joensuu Areena
Josba - Welhot

Poika on tullut kotiin

Kommentoi