Missä aika reeneihin?

Kommentoi

Lomaviikot yhteisharjoituksista parhaillaan menossa, mutta omaa kuntoa olisi tarkoitus pitää yllä, sekä kehittää. Työnteon ja harjoittelun yhtälö on kuitenkin hieman monimutkaisempi, kuin opiskelun ja harjoittelun. Pitkiä päivien jälkeen töissä aikaa ei jää niin kamalasti harjoitteluun ja muuhun elämään. Tosiaankin ymmärrän työssäkäyviä ihmisiä, kuinka haastava työ on sopeuttaa korkealla tasolla pelaamiseen.

Oma harjoittelu on siis mennyt pitkälti kesätöiden ehdoilla, mutta onneksi on pystynyt melkein joka päivä jotain tekemään. Täytyy panostaa määrän sijasta siis laatuun. Myös täytyy muistaa, että tämä on vain yksi harjoituskausi, jolla myös taataan pelihommien onnistumista taloudellisesti ensikaudella. Tämän vuoksi hommia painetaan!

Tänään reeninä oli maksimivoimaa Kotkankallion punttisalilla, jossa tuli testattua toimiiko "paljasjalkalenkkarit" punttireenissä. Toimii!

Hyvää juhannusta!

2 kommenttia

Reenipäiväkirja80 haluaa toivottaa kaikille lukijoilleen oikein mukavaa juhannusta!

Loma

2 kommenttia

Kesäreenijakso takana. Keskiviikkona oli viimeinen yhteisreeni Puijon portaissa. Kesätöiden vuoksi en päässyt paikalle, mutta omatoimisesti tuli Puijon portaat korkattua.

Nyt on aika huilia ja painaa kesätöitä. Reenien merkeissä jatketaan heinäkuun puolessa välissä. Täytyy kuitenkin muistaa pitää tälläkin jaksolla liikunta mukana elämässä ja olisi hyvä jos punttikin nousisi.

Juuri nokka on käännetty kohti Nilsiää, jossa tarkoitus viettää juhannusta. Niin, ja kiitti Fat Pipe, nyt kesällekin reenivälineet kunnossa.

Leiri Tahkolla

Kommentoi

Leiri Tahkolla takana ja kroppa on väsynyt, mutta fiilis muuten hyvä. Mielestäni paras leiri, missä olen ollut tämän lajin parissa.

Kaksipäiväisen leirin ohjelmassa oli fysiikkaharjoitusta, lajitreeniä, palaveria sekä yhdessäoloa Villa Tarpisen mökillä Tahkolla. Kuten kuvasta näkyy änäripelit ja pleikkari olivat kovalla käytöllä leirillä.

Kesän harjoitusjakso alkaa lähestyä loppuaan ja juhannukselta alkaa loma ja omatoimiosuus. Aika tyytyväisin mielin voi jäädä viettelemään pientä lomaosuutta kyllä, sen verran hyvin ollaan reenattu!

Urheiluakatemian stipendi

Kommentoi

Pohjois-Savon Urheiluakatemia on muistanut minua stipendillä kuluneesta kaudesta. Mahtavaa huomata, että oma tekeminen huomataan ja muistetaan. Tämä antaa lisäintoa ja potkua tehdä töitä eteenpäin!

Muut urheiluakatemian stipendin saaneet olivat:

Elina Smolander, yleisurheilu, Itä-Suomen yliopisto
Lauri Kinnunen, salibandy, Savon ammatti- ja aikuisopisto
Ilkka Herola, yhdistetty, Kuopion klassillinen lukio
Emilia Iskanius, jalkapallo, Kuopion klassillinen lukio
Samu Mikkonen, yleisurheilu, Kuopion klassillinen lukio
Venla Mäkäräinen, yleisurheilu, Kuopion klassillinen lukio

Allekirjoittanut onnittelee muita stipendin saaneitä sekä kiittää suuresti ja nöyrästi!

Urheiluakatemian nettisivuilta aiheesta lisää.

Reeniviikko

Kommentoi

Viikko huipentui Nilsiässä vietettyyn viikonloppuun, josta muutama kuva. Tässä minun reeniviikkoni harjoitukset. Kesäleiri toi aamupäiviin sopivaa liikuntaa, kun sai olla lasten kanssa pelailemassa. Liikuntamäärä viikolla oli varsin hyvällä mallilla. Liikuntamäärään voisi vielä laskea lisäksi käveltyjä matkoja, joita päivän aikana kertyy jonkin verran.

Maanantai
-Welhojen salibandykesäleirillä ohjausta.
-SB höntsy 30min
-Katu sb 2h 30min

Tiistai
-Welhojen salibandykesäleirillä ohjausta. Liikuntaa n. 3h
- Juoksuvetoreeni 5x1 km, n. 1h
- Uinti & rantapelit n.30min

Keskiviikko
-Welhojen salibandykesäleirillä ohjausta. Liikuntaa n. 3h
-Lajitreenit & yläkropan puntti n. 2h 30min

Torstai
-Welhojen salibandykesäleirillä ohjausta. Liikuntaa n. 1h
-Uinti & rantapelit n. 15min
-Voimistelu & lajiharjoitus n. 2h 15min

Perjantai
-Welhojen salibandykesäleirillä ohjausta. Liikuntaa n. 1h
-SB ottelun tuomarointi n. 1h 30min
-Lenkki & maksimivoimapuntti 1h 45min

Lauantai
-Peruskestävyyslenkki & pihalla sb pelailua matalalla sykkeellä n. 2h
-Katu sb pelit n. 2h

Sunnuntai
LEPO

Liikuntamäärä yhteensä: 24h 45min

Salibandyleiristä Kuopion Kaupunkilehdessä

Kommentoi

Olin päässyt kuviin Kuopion Kaupunkilehden salibandyleiriä koskevaan juttuun. Nice!

Minä ja Jani

Kommentoi

Ei ole kyseessä minä ja Jari, kuten Kulman pojat & Tommi Läntinen lauloi, vaan kyseessä on minä ja Heleniuksen Jani. Ensi kaudella SSV:n paidassa tahkoava pelimies oli tähtivieras SB Welhojen kesäleirillä tänään. Fat Pipelle töitä tekevä kaveri toi myös pienet tuotetuliaiset leiriläisille.

Hienoa, että leiriläisille saatiin kovemman luokan tähti paikalle. Näitä ei Kuopiossa päin liikaa pyöri.

Hallituksen jäseneksi

Kommentoi

Tässä hässäkässä asia ihan unohtunut. Tämä mies lähtee mukaan hallitustoimintaan. SB Welhojen hallituksessa on tapahtunut pientä vaihdosta ja minut valittiin mukaan hallitukseen.

Roolini hallituksessa on lähinnä olla linkkinä edustusjoukkueen ja hallituksen välillä, jotta seuran lippulaivajoukkue on tietoinen missä mennään. Joskus SB Savon aikoina olin jonkin aikaa mukana heidän hallituksessa, ja näinpä on ihan mukava olla hallitustoiminnassa mukana. Kunhan vain ei tule liikaa rasitteita pelaamisen ja treenaamisen kylkeen.

Täältä lisää asiasta: http://www.welhot.fi/news.php?id=1084

Welhojen kesäleirillä

Kommentoi

Tämä viikko kuluu töissä ohjaajana Welhojen kesäleirillä. Maanantaista perjantaihin kestävällä leirillä alakouluikäiset pelimiehen alut saavat kolme n. puolentoista tunnin mittaista liikuntasettiä sekä ruoat ja välipalan. Liikunnan täytteinen leiri siis kyseessä.

Tänään iltapäivän liikuntana oli keilausta. Mukavia ja lämpimiä päiviä takana, toivottavasti kelit pysyy hyvinä.