Ottelumainos SB Welhot - M-Team

Kommentoi

Fat Pipen hommia

6 kommenttia

Tämän kauden ajan olen hoidellut seurassamme ja joukkueessamme reklamaatio- sekä tilaushommia Fat Pipen kanssa. Tänään aamusta taas tavaraa liikkeelle heille päin!

Homma pelaa!

5-4

Kommentoi

Tappioputki sai valitettavasti jatkoa, kun Blackbirds oli vahvempi lukemin 5-4.

Meillä oli hetkemme. Eniten harmittaa tappioputken jatkuminen, oman kentän huono +/--saldo sekä pieni kipsi joka joukkueessa on kun ei saada itsestämme parasta irti.

Viikonpäästä olisi pystyttävä parempaan. Vielä viimeiset terien teroitukset ja lauantaina kotiyleisön eteen ja sunnuntaina Uusikaarlepyyhyn.

Ennakko: Blackbirds - SB Welhot

Kommentoi
Ensiviikonloppuna Welhot matkaa toiseksi viimeiselle vierasreissulle, kun Blackbirds Keravalta isännöi Welhoja. Tässä hieman ennakkoa sunnuntai-illan kamppailuun:

Keskikastin joukkueet vastakkain
SB Welhot löytyvät sarjataulukosta ylemmästä keskikastista, kun taas Blackbirds alemmasta. Welhot ovat saalistaneet 28 pistettä, kun taas keravalaisilla on tilillään 22 pistettä. Aliarvioimaan vastustajaa ei kannata lähteä, sillä jotain Blackbirdsin iskukyvystä kertoo se, että voittivat Blue Foxin jatkoajalla kotonaan.

Ratkeaako sunnuntaina peli ennen jatkoaikaa?
Viimeksi joukkueet kohtasivat syksyllä Kuopiohallissa, ja päätyivät tasatulokseen 4-4. Welhot olivat pelissä johdossa jo 4-3 ennen viimeistä erää, mutta kuopiolaisten harmiksi Blackbirds pääsi niittaamaan pelin tasoihin alivoimaosumalla.

Seuraa heitä
Blackbirdsin kovimmat pelimiehet ovat Mikko Piippo ja Petri Pyysing. Piippo on enemmän syöttäkone, kun taas Pyysing on enemmän snaipperimiehiä, mikäli pistepörssiin on uskominen. Heitä komppaa hyvin todella snaippermaisilla tehoilla (40+9) pelannut Jyri Laine.

Welhoista kannattaa seurata loukkaantumisten vuoksi suurempaan rooliin hyppääviä Aleksanteri Kauppilaa ja Ville Santasta. Kauppila on vikkelä puolustaja, jolla löytyy käsiä pallolliseen peliin. Santanen taas on tämän kauden vahvistus Porista, joka johtaa alakertaa fyysisyydellään.

Sunnuntaina 24.02.2013 KLO 17:00 Kerava Areena Blackbirds - SB Welhot

Tyhjä olo

3 kommenttia
Toissa viikonlopun tiukan inkkaritappion ja viime viikonlopun konttauksen jälkeen on olo ollut todella tyhjä. Päin naamaa on tullut fakta, että ellei Jumalan ihmettä tapahtu, niin meillä loppuu kausi reilun viikon päästä 3.3.

Hyvän kevään aikana alkoi uskoa ja nähdä, että oikeasti meillä on hyvät mahdollisuudet päästä keväällä pelaamaan vielä tosipelejä. "Pudotuspelien hengessä" pelattujen viimeisten otteluiden myötä kyllä unelma särkyi nopeasti. 

Tyhjään fiilikseen on myös vaikuttanut varmasti opiskelut. Parin viikon ajan kouluakin ollut satunnaisesti ja rytmi tätä myöten puuttunut arjesta. Henkisen väsymyksen lisäksi on ollut myös fyysistä väsymystä, kun ollaan menty kovasti reeneissä ja pelattu paljon. Joukkueen sisälläkin on näkynyt tietty tyhjyys, sillä tietenkin mieltä vakavaksi ja pettyneeksi vetää viimeaikaiset otteet.

Tästä kuitenkin voi varsin paineettomasti lähteä loppukauden peleihin ja löytää into näyttää mistä tämä mies on kotoisin. Myös on kova halu saada tästä kaudesta irti kaikki mahdollinen ja pystyä kehittymään vielä viimeisetkin viikot. Sekä tietysti tarjota kotiyleisölle vielä kerran hienon ottelun reilun viikon päästä.

Unohdetaan tyhjyydet ja nautitaan vielä kaudesta se mitä tässä jäljellä. Halu voittaa motivoi aina!

10-4

Kommentoi

Tänään ei jälkipolville, eikä juuri kenellekään kerrottavaa jäänyt.

Pahasti pataan.

Hajottaa.

Väsyttää.

Kössikoppisählyt

3 kommenttia

Piti se tämäkin koittaa. Toimii!

Ennakko: SB Vaasa - SB Welhot

Kommentoi
Ottelurumba jatkuu Welhoilla tulevana viikonloppuna yhdellä ottelulla. Kuopiolaiset matkustavat huomenna lauantaina poikittain Suomea Vaasaan kohtaamaan SB Vaasan. Tässä hieman ennakointia kamppailusta:

-Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukosta keskikastista. Welhoilla on pisteitä 28, kun taas Vaasa tulee neljä pistettä Welhoja jäljessä. Molemmille joukkueille pisteet alkavat olla elintärkeitä, mikäli haaveilee päästä karsintaviivan yläpuolella.

-Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi Kuopiossa Welhojen tiukkaan 7-6 voittoon. Ottelu oli äärimmäisen tiukka aivan viime minuuteille saakka, eikä näin ollen ole varaa aliarvioida vastustajaa tippaakaan.

Seuraa heitä
-Vaasan joukkueesta kannattaa seurata Joona Kukkoa, joka on joukkueen paras pistemies ja koko Divarin +/- -tilaston johtaja hurjalla +45 lukemalla. Arvostettavaa. Myös Tero Saaristo ollut kovassa vireessä pisteiden mukaan.

-Welhoilta kannattaa seurata hurjassa kevätvireessä olevaa Aleksi Viinikaista. Tärkeitä maaleja tärkeissä peleissä. Ollut tehokas ja näkyvä. Viimeksi Vaasaa vastaan Pitkäsen Janne oli todella myrkyllinen vastustajilla. Myös velipoika Iiro Pitkänen on alkanut lämpenemään pelaamaan dominoiden kolmannen ketjun alakertaa.

Lauantaina 16.02.2013 16:00 Botniahalli, Mustasaari SB Vaasa - SB Welhot

Hyvää Ystävänpäivää

Kommentoi

Reenipäiväkirja80 haluaa toivottaa kaikille lukijoilleen, ystävilleen oikein mukavaa ystävänpäivää!

Special Olympics-mestari Lauri Kinnunen

2 kommenttia

SB Welhojen pelimies Lauri Kinnunen palasi voitokkaana harjoitusvahvuuteemme Etelä-Korean reissulta. Special Olympics talvimaailmankisoissa näytöslajina mukana ollut salibandyturnaus meni Laurin ja Suomen osalta mallikkaasti päättyen Suomen turnausvoittoon. Hirvittävän laukauksen omaava pelimies paukutti turnauksessa yhteensä 29 maalia.

Reenipäiväkirja80 onnittelee!

4-3 ja

Kommentoi

Tyhjä fiilis.

Nousu peliin mukaan oli iso juttu ja fiilis oli mahtava kunnes vastustaja naulas. Meillä ois ollu mahkut ratkoo homma.

No jätetää tämä fiilis Espooseen, matkustetaa kotiin ja sit aletaan keskittyy seuraavaan viikonloppuun.

Täytyy pystyä parempaan.

Ennakko: Indians - SB Welhot

Kommentoi
Jälleen on aika ennakoida. Pian on aika pelata. Welhojen kevätkausi jatkuu huomenna sunnuntaina erittäin mielenkiintoisella kamppailulla, kun kuopiolaiset matkaavat Espooseen Westend Indianssin vieraaksi. Tässä ennakointia sunnuntaipäivän kamppailuun.

-Tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla majaileva Indians on hävinnyt tällä kaudella vain kolmesti ja pelannut kerran tasan. PSS, Steelers ja Karhut ovat pystyneet kaatamaan Inkkarit, ja BlueFox päässyt tasuriin. Welhot ovat joutuneet nöyrtymään vastustajan edessä kuudesti, ja pari ottelua päättynyt tasan.

-Welhojen kevätkausi on ollut pelkkiä voittoja, kun taas Inkkarit hävisivät viimeksi tammikuun alussa Karhuille.

-Ottelun alkamisaika on jo 14.00, mikä tietää aikaista herätystä kuopiolaisille. Tästä etua Inkkareille?

-Molemmat joukkueet varsin liikkuvia joukkueita, tämä tulee tietämään varsin vauhdikasta peliä. Luulen ettei sunnuntaina peruutella.

-Welhot pelasivat viime viikonloppuna viimeksi, kun taas Indianssilla oli perjantaina ottelu Fosua vastaan.

-Welhojen nälkä on suuri. Vaikka voittoja on tullut, eivät peliesitykset kentällä ole näyttäneet niin hyviltä, mitä sarjataulukko antaa osoittaa. Mikäli jännäripelejä saa aikaan Merikoskea vastaan, täytyy takki aika kiinni lähteä sarjakärkeä vastaan. Myös viimeisin kohtaaminen Indianssia vastaan oli Welhoilta kehno esitys, niinpä nälkää riittää lähteä jälleen taistelemaan!

Seuraa heitä:
-Indianssilta kannattaa seurata Valtteri Kainulaista, joka löytyy pistepörssistä sijalta 5. Näppärä ja taitava pelimies. Myös seuraamisen arvoinen pelimies on alakertaa dominoiva Joel Ekroos silkinpehmeine käsineen.

-Welhojen Heikki Koivistoa voidaan sanoa jopa tulikuumaksi. Erittäin pirteästi ja ennen kaikkea tehokkaasti esiintyneen pelimiehen kaikki panos ei mennyt yo-kirjoituksiin, vaan on jäänyt jotain kentällekin. Myös seuraamisen arvoinen on Welhojen kolmas ketju. Jussi Hiltusen, Johannes Laakkosen ja Kasperi Pöyhösen hyökkäyskolmikko on esiintynyt varsin pirteästi harjoituksissa.

Sunnuntaina 10.02.2013 KLO 14:00 Otahalli, Espoo Indians - SB Welhot

Sulisturnaus

Kommentoi

Vapaapäivä joukkueen reeneistä, siispä juuri sopiva hetki pitää sulisturnaus. Mukana Aleksi Viinikainen, Petri Lesch ja allekirjoittanut. Mukavaa oli vaihteeksi pelata toisenlaista pallopeliä!

Voittajaksi selviytyi Aleksi, hopealle Petri ja minun oli tyytyminen pronssiin.

Illalla ohjelmassa vielä kakkosdivarin seuraamista paikanpäällä kun Vehve isännöi Kuopion Akatemiaa.

Duuni jatkuu

3 kommenttia

Eilen hyppäsin taas joukkueen mukaan ja täytyy myöntää, että kyllä reenaamista osaa arvostaa parin päivän makaamisen jälkeen. Kroppa oli ehtinyt mennä hieman jumiin, ja ensimmäiset reenit tauon jälkeen aina ovat vähän nihkeitä.

Tänään vapaapäivä koulusta ja aamutreeni takana. Tarkoitus olisi vähän katsastella mahdollisia kesätyöpaikkoja ja alkaa miettimään hakemuksia ja cv:tä kuntoon. Illalla sit mennään taas lujaa joukkueen kanssa. Latautuminen ja valmistautuminen viikonloppuun on alkanut!

Reenit kaukalon ulkopuolella

Kommentoi

Tätä urheilijat inhoaa

Kommentoi

Sairastelu - urheilijoiden piina. Eilisen Merikoski-ottelun jälkeen olo huononi jälleen ja vatsassa alkoi kiertämään. Vaikka aamutreeneissä sunnuntaina olo oli oikein hyvä, niin pelin jälkeen pakki tuntui menevän taas aivan sekaisin. Monilta kuullut, että vastaavaa tautia ollut liikkeessä ja ilmeisesti itsekin tullut karvattua kyseinen tauti.

Tänään siis kyseessä ihan kotipäivä ja koitetaan saada ruokaa maistumaan. Nestettäkin koittanut juoda, sillä kroppa tuntuu kuivuvan todella nopeasti. Kuumetta ei ole nostanut, mutta harvoin itselläni kuume nousee flunssassakaan. Pikemminkin hieman normaalia matalampi kropan lämpötila.

Fyysisten oireiden lisäksi itseäni kovasti syövät myös henkiset oireet. Omalta osaltani en ollut tyytyväinen viikko sitten käytyyn vieraspeliviikonloppuun ja panostin viime viikon harjoitteluun entistä särmemmin. Tämän vuoksi ikävää, että nyt viikonlopun pelejä sotkivat ongelmat vatsan kanssa.

Toivottavasti kuitenkin saadaan mies pian kuntoon, sillä ensi viikonloppuna täytyisi taas mennä lujaa. Sarjan kovin vastustaja Indians isännöi meitä sunnuntaina ja tällöin meidän tulisi näyttää, että olemme kasvaneet alkukaudesta! Nälkää riittää kirjaimellisesti, kunhan vain saa ruokaa alas.

9-8

Kommentoi

Kuten eilen, huonolla pelillä voitto. Tärkeintä kuitenkin se, että pisteet jäivät Kuopioon. Tässä päivän kuumat perunat:

-Heikki Koivisto jatkaa tehokkaana!

-Iiro "Ipsu" Lankinen huikea mies rankkareissa.

-Mukavasti väkeä paikalla. Lähes 300 henkeä ja fanituksen elkeitä havaittavissa. Eilen huudeltiin Leschin nimeä, tänään Tuonosen.

-Mukava nähdä, että Tuononen lämpenee kevään koittaessa. Tänään nähty ratkaisumaali tuttua ja kaivattua Rikua!

Tästä jatketaan. Huonot esitykset vetävät nöyräksi ja ensi viikonloppuna ei vastus ainakaan helppone kun matkaamme Indianssin vieraaksi. Töitä on tehtävä!

6-4

4 kommenttia

Hyvä joukkue ottaa pisteet kotiin vähän huonommallakin pelillä. Tänään kävi niin. Päivän kuumat perunat:

-Pete näytti tänään taas miksi valittiin kuukauden pelaajaksi

-Heikki Koivisto lämpenee kevättä kohti. Tänäänkin loisto peli ja kivat tehot

-Johannes Laakkosen kiskis-maali oli nätti! Oliko Iiro Pitkäsen jäähylle todella aihetta?

-Oma peli keskeytyi jo toisessa erässä. Vatsan kanssa ongelmia.

-Aleksi Viinikainen parantaa asemiaan voittomaalipörssissä.

Nyt lepoa ja huomenna jatkuu. Toivottavasti allekirjoittanut saa vatsan kuntoon. Kova hinku kentälle. Jätkät kyllä hoiti homman hyvin kotiin!