Ennakko: M-Team - SB Welhot

Kommentoi
SB Welhojen "etelän matka" lähestyy. Kun muut aukovat lauantaina joulukalenterien ensimmäistä luukkua, niin Welhot matkaavat Helsinkiin M-Teamin vieraaksi. Tässä hieman ennakkoa lauantai-iltapäivän taistoon.

Tilastojen valossa tasaväkistä
Sarjan yhdeksi ennakkosuosikiksi veikattu M-Team on saanut huomata sarjan tasaisuuden. Sijoitus sarjataulukossa ylemmässä keskikastissa, kun taas Welhot tulevat 5 pistettä jäljessä alemmassa keskikastissa. Kuitenkin Welhoilla 2 ottelua vähemmän pelattuna, eli lähtökohdat melko tasaiset otteluun.

Leschien taisto
Kaksi kovaa Leschiä kohtaavat lauantaina, kun Welhojen maalivahti Petri Lesch kohtaa vanhan joukkueensa, sekä huoltajaisänsä Petteri Leschin M-Teamin vaihtopenkillä. Kovaa psyykkausta odotettavissa koko kotijoukkueelta Petriä kohtaan?

Kuumat pelaajat
M-Teamin kuumin pelimies on tällä hetkellä Antti Itkonen. Todella hämäävän löysän oloinen pelimies taiteilee luovia siirtoja kentällä jatkuvalla syötöllä. Seuraamisen arvoinen pelimies. Myös Riku Reunamäki ja Mikko Aro hyvin kompanneet Itkosta. Myös mielenkiintoista nähdä, nähdäänkö SSV:stä maajoukkuetauon ajaksi M-Teamiin siirtynyt maalivahti Paolo Keinänen tolppien välissä

Welhoilla tämän hetken kuumin pelimies on Tero "Josse" Korhonen. Divarin ja kakkosen väliä farmisopimuksen turvin ravaava Josse on viimeisessä kolmessa pelaamassaan pelissään tehnyt yhteensä 14 tehopistettä (?). Myös seuraamisen arvoisia pelimiehiä ovat ykköspakkipariksi nousseet Iiro Lankinen ja Tomas Hoikkanen. 

Lauantaina 1.12 KLO 15.30 AC Ruskeasuo 4, M-TEAM - SB WELHOT! TERVETULOA!









Katseet viikonloppuun

Kommentoi

Katseita on alettu kääntää jo kohti viikonloppua, kun lauantaina Welhot matkaavat Helsinkiin M-Teamin vieraaksi. Vieraspelireissuja ei ole tällä kaudella takana montaakaan, ja vastustajana M-Team on sarjan ennakkosuosikki, joka varmasti sytyttää.

Nyt tavoitteena tehdä hommat viimeisen päälle, jotta viikonloppuna ollaan valmiina tekemään huippusuoritus ja saadaan varastettua pisteet Kuopioon!

Nyt juuri lenkki takana joukkueen kanssa, ja Kuopion akatemian ottelussa Josban akatemiaa vastaan. Näin ne illat sujuu.

4-12

Kommentoi

Tämä oli hyvä päivä. Selkeä vierasvoitto Top Teamista lukemin 4-12. Päivän hahmo oli selkeästi neljä maalia viisteistellyt Tero "Josse" Korhonen(kuvassa). Rightin puolen viimeistelijää ei ole armeija hidastanut, vaan eilenkin Kuopion Akatemian 2div. pelissä taittui mukavat 3+3 tehot.

Viikonloppuna taas huilaillaan pelien osalta, mutta täytyy treeni koittaa pitää mukana kuvioissa. Tänään oli hyvä päivä!

Ennakko: Top Team - SB Welhot

Kommentoi
Jälleen on aika pelata. Welhot matkaavat viikkopeliin torstaina Savonlinnaan Top Teamin vieraaksi. Tässä hieman ennakointia otteluun:

Nousijajoukkueiden kohtaaminen
Molemmat joukkueet nousivat viime kaudella Divariin varsin helposti, mutta yhtä helppoa ei sarjatasoa ylempänä ole ollut. Top Team on onnistunut saalistamaan tällä kaudella vain yhden voiton kymmenestä ottelusta, kaikki muut ovat päättyneet tappioon. Welhojen tilastot ovat värikkäämmät kolmella voitolla, kahdella tasurilla ja neljällä tappiolla.

Kotikenttäetu?
Top Team on sarjan yksi harvoista parketilla pelaavista joukkueista ja näin ollen heillä pienoinen etu tutusta kentästää. Myös Welhojen uskon lukeutuvan Top Teamin päävastustajiin, joilta olisi tarkoitus varastaa pisteitä.

Seuraa heitä
Top Teamin joukkueesta nousee muutama pelimies ylitse muiden. Ensisijaisesti kannattaa seurata Timo Käckiä, Matias Palmia ja Jani Laakkosta.

Welhojen joukkueesta kannattaa katseet kääntää ykkössentterin viitan ylleen napanneeseen Janne Pitkäseen. Pallon kanssa ajoittain maaginen pelimies on viime otteluissa ollut Welhojen ehdotonta eliittiä.

Torstaina 22.11.2012 KLO 18:30 OKL-halli Top Team-SB Welhot!

Oulua

Kommentoi

Lauantaina suuntana oli Oulu ja pääsarjatason salibandyottelut. Naisten salibandyliigassa Ols isännöi Erä III:ta lukemin 9-1. Miesten puolella oli tiukempaa ja Ols antoi täyden vastuksen SSV:lle. Lopputulos oli tasapeli 5-5.

Huomenna takaisin Kuopioon ja valmistautuminen kohti Top Team peliä alkaa pikkuhiljaa.

Viikko lähestyy loppuaan

Kommentoi

Torstai-illan reenit päättyivät mattojen rullailuun ja kentän pistämiseen kasaan. Viikonloppuna on Kuopio-Hallilla jotain tapahtumaa, jonka vuoksi salibandykenttä piti kasata pois. Myös viikon yhteiset reenit ovat ohi tältä viikolta ja huomenna vietellään pelikavereiden kesken aikaa muun kuin reikäpallon parissa. Kyseessä siis yhteistä illanviettoa jätkien kesken.

Kiireinen viikko alkaa olla pikkuhiljaa takana ja saa hetkeksi levähtää. Koulussa on ollut tosi kiireistä ja vapaa-ajallakin kaikenlaista projektia pukkaa. Toivottavasti vähän hellittäisi määrä, niin saisi keskittyä paremmin salibandyyn ja laatuun.

Tappion jälkeen ei tule uni

4 kommenttia

Tappio tuli, muttei uni. Porin Karhut olivat meitä parempia lukemin 1-8. Tämä on tuttua tappiopelien jälkeen, että illan tapahtumia kelailee mielessä pitkään eikä uni tule. Myös kroppa käy niin ylikierroksilla pitkään, eikä malta rentoutua millään.

Sunnuntaipelit ovat olleet meille alkukaudella todella haastavia. Tuplapeliviikonloppuina lauantaina pääsääntöisesti pelattu kelpo peli, mutta sunnuntaisin puhti puuttunut. Missä vika?

Työntekoa on jatkettava. Täytyy pystyä parempaan. Raskas koulujakso koittaa syödä mehuja ja aikaa, mutta ei pidä antaa niiden vaikuttaa. Toisaalta myös pikku loukkaantuniset ovat vaikuttaneet, että ei kroppakaan vielä huippukunnossa. Täytyy vain tehdä paremmin töitä urheilijana olemisen suhteen.


Taisteluvoitto

Kommentoi

Taisteluvoitto SB Vaasasta lukemin 7-6.

Päivän kuumat perunat:

-Tuomas Holman debyytti maalilla divaripeleissä oli mahtava. Hoiti homman hienosti ja tsemppasi äijiä puheillaan.

- Ykkösketju oli loistava tänään. Pitkänen ja Viinikainen jatkoivat siitä mihin divarikarsinnoissa jäivät. Hienoa peliä!

-Teemu "Piisu" Kosunen mukana jälleen kuvioissa. Henkisesti iso mies ja toi kentälle johtajuutta. Tervetuloa mukaan.

-Yleisöä jälleen mukavasti ja huomenna uudestaan!

Ennakko: SB Welhot - SB Vaasa & Karhut

Kommentoi
Welhot palaavat sorvin ääreen ensiviikonloppuna, kun kuopiolaisyleisölle tarjotaan taas herkkua koko rahan edestä. Lauantaina Welhot isännöivät SB Vaasaa, kun taas sunnuntaina vastassa Porin Karhut. Tässä lyhyesti ennakointia viikonlopun peleihin ja vastustajiin.

SB Vaasa
Vaasan poikien peli on lähtenyt rullaamaan ennakoidusti. Ennen kauden alkua joukkuetta veikkailtiin keskikastin tai ylemmän keskikastin joukkueeksi, ja sieltähän joukkue tälläkin hetkeltä löytyy. 7. sija löytyy sarjataulukosta ja plakkarissa 4 voittoa ja 5 tappiota.

Vastustaja ennakkoon todella tuntematon itselleni, mikä vaikeuttaa vastustajan analysointia, mutta tilastojen perusteella Tero Saaristo ja Hannu Palomäki ovat olleet joukkueen tehokkaimpia pelaajia.

Karhut
Porin pojat löytyy sarjataulukosta alemmasta keskikastista. Liigasta putoamisen jälkeen paletti meni aika sekaisin ja porilaisilla kovaa taistelua putoamista vastaan tiedossa. 7 ottelua ovat tuoneet 2 voittoa ja 5 tappiota.

Kuitenkaan joukkuetta ei parane aliarvioida tippaakaan, sillä aiemmin tällä viikolla joukkue taipua M-Teamille vasta jatkoajalla. Tämä kertoo joukkueen todellisesta iskukyvystä. Karhuista kannattaa ehdottomasti seurata nuoria vastuunkantajia Rami Prokkia, Benjamin Lepolaa ja Petteri Hulkkoa.

Welhot nälkäisinä viikonloppuun
Kehnosti mennyt Indians peli antoi kiukkua tekemiseen. Muutaman viikon aikana Welhot saanut miehet sairastuvilta kuntoon ja joukkue on varmasti nuori ja nälkäinen kuten aiemminkin. Harjoituksissa on ollut kova tekemisen meininki ja työnteon merkitys korostui heikosti menneiden pelien jälkeen. Nälkää on!

Joukkueesta kannattaa tulevana viikonloppuna seurata oman faniklubin Facebookin puolellekin saanutta Harri Tavastia. Snipermaisen pelimiehen lapa on ollut viime peleissä kuumana ja toivotaan, että sama tahti jatkuu. Myös kannattaa seurata Riku Tuonosta ja Janne Pitkästä, jotka ovat viime aikoina olleet erittäin vaarallisia ja vaikeasti pidettäviä harjoituksissa.

SB Welhot - SB Vaasa la 10.11. klo 16 Kuopio-Halli
SB Welhot - Karhut su 11.11. klo 18 Kuopio-Halli
Tervetuloa!

Uusi reenipaita

Kommentoi


Ottelumainos viikonlopun otteluihin

5 kommenttia

Herätystä

Kommentoi

Aamu ja uusi viikko lähti käyntiin aamutreeneissä nuorempien pelimiesten kanssa. Ohjelmassa punttia ja samalla pää ja kroppa käyntiin tulevaa viikkoa varten.

Viime viikot ovat menneet jotenkin löysästi tekemisen suhteen, mikä osittain johtunut loukkaantumisista, mutta parempaan on pystyttävä. Ei selittelyjä enää.

Pysy kuulolla, mainosta ensi viikonlopun otteluihin tulossa lähiaikoina!


Welhot Kuopion Kaupunkilehdessä

Kommentoi

Kuopion Kaupunkilehti oli tehnyt jutun Welhoista ja parista meidän pelaajasta. Hienoa, että saadaan näkyvyyttä. Hyvä Iiro "Ipsu" Lankinen ja Tomas "Toma" Hoikkanen!