Logovaihtoehto 1 voittajaksi logoäänestyksessä

2 kommenttia
Reenipäiväkirja80:n logoäänestys on päättynyt. Voittajaksi nousi logo numero 1, kerryttäen 23 ääntä, mikä on 29% kaikista äänistä. Kiukkunaama vetosi näköjään lukijoihin. Myös logo numero 5. sai runsaasti ääniä ja nämä kaksi kilpailivat pitkään kumpi vie voiton. Kaiken kaikkiaan äänestykseen osallistui 78 äänestäjää.

Mielestäni kaksi parasta oli oikeilla paikoillaan ja olen lukijoiden kanssa samoilla linjoilla logon suhteen. Katsotaan millaista lopputulosta tästä kuitenkin saadaan. Pari uutta ideaa on myös viime päivinä tullut, mutta katsotaan mitä tuleman pitää.

Ruokamuotoilua

Kommentoi


Vapaa viikonloppu

Kommentoi
Vapaan viikonlopun aikaansaannos: vaatekaappi järjestykseen

Pitkästä aikaa täysin vapaa viikonloppu. Ei harjoituksia, ei kouluhommia, ei reissuja, ei mitään! Näitä tarvitsee aina silloin tällöin. Monta viikkoa mennyt hulinassa ilman kunnon lepoa, niinpä tämä tuli tarpeeseen. Vapaina viikonloppuina yleensä ehtii laittaa kotia kuntoon, viettämään aikaa kavereiden kanssa ja tulee panostettua ruokailuun tai ruoan laittoon.

Nyt ladataan akut täyteen, jotta on virkeänä kun alkaa meidän tiukka reenipelijakso. Myös tarkoitus pitää harjoittelu kovana tässä kauden alla ja kauden aikana, kuten viimevuonnakin.

Reenipäiväkirja80:n logoäänestys

Kommentoi
Olen suunnittelemassa Reenipäiväkirja80:lle logoa. Tarkoitus olisi saada logo, joka voisi löytyä esimerkiksi harjoitusasuista, ja jonka kautta saisin lisää kiinnostuneita ja lukijoita käymään blogissani.

Olen tehnyt erilaisia luonnoksia logoista, joista aion pitää äänestyksen. Logot ovat vasta luonnosasteella. Äänestyksen tulos EI SUORAAN VAIKUTA lopulliseen päätökseen, mutta antaa minulle suuntaa, mikä teidän lukijoiden mielestä toimisi ja kuvaisi blogia&minua parhaiten. Logoissa on muutama, jotka ovat samantyylisiä, mutta täytyy tämä ottaa myös huomioon tuloksia arvioidessa.

Joten ei muuta kuin tsekkaamaan logovaihtoehdot alta ja äänestämään sivujen oikeasta laidasta löytyvään äänestyskenttään. Äänestysaikaa on noin viikon verran, eli äänestys sulkeutuu 29. päivä keskiviikkona. Mikäli mikään alla olevista ei miellytä, kerro ja kommentoi millainen logo olisi hyvä?

Käy äänestämässä ja vinkkaa asiasta kaverillekin!

Tässä vaihtoehdot:

Logo 1

Logo 2

Logo3

Logo 4

Logo 5

Logo 6

Uusi yhteistyökumppani: Fat Pipe

Kommentoi
Ensi kaudella yksi yhteistyökumppaneista on välinevalmistaja Fat Pipe. Kyse on juurikin yhteistyöstä, sillä hoitelen SB Welhojen joukkueiden mailatilauksia, sekä testimailojen esittelyjä, mikä auttaa Fat Pipeä täällä päin Suomea.

Fat Pipe on ollut pitkäaikainen kumppani SB Welhoille, sekä Welhoja edeltäneelle Kuopion Salibandyseuralle. Näinpä voi todella mukavin ja luottavaisin mielin toivottaa Fat Pipe tervetulleeksi tiimiin & yhteistyöhön!

Tervetuloa Fat Pipe!

edit. poistin postauksen vahingossa, niinpä nyt teksti takaisin paikallaan.

Leiriviikonloppu

Kommentoi
Kuopion Welhojen edustusjoukkue leireili viimeviikonloppuna Kuopiohallissa. Kahden päivän leirin sisältö oli pääasiassa taktisissa asioissa, mutta säilyttäen kuitenkin kovan temmon harjoituksissa sekä rakentaen kokonaisuudesta varsin rankan. Pari pitkää harjoitusta + pari täysimittaista reenipeliä kahden päivän sisään oli tiukka setti.

Viikonlopun pelit eivät vieläkään näyttäneet kovin kauniille, eikä vielä valmiista voida puhua, mutta pikkuhiljaa palikat alkaa loksahdella kohdilleen. Taktiset asiat alkavat pikkuhiljaa tulla ajattelematta jokaista tilannetta, sekä pelituntuma alkaa löytymään. Vastustajat eivät mielestäni tarjonneet riittävää vastusta, mutta jostain on aloitettava. Tulokset 9-6 voitto Vehve/Salpaa vastaan, sekä 7-2 voitto Savonlinnan Top Teamistä.

Viikonlopun onnistujia mielestäni Johannes "Jopi" Laakkonen ja Iiro "Ipsu" Lankinen. Jopi teki töitä nöyrästi kuten ennenkin, sekä pääsi hassuttelemaan useammankin nätin maalin viikonlopun peleissä. Ipsu puolestaan dominoi alakerrassa puolustajan paikalla ja tarjoili näyttäviä ja rohkeita avauksia. Arvostan kavereita!

Muutoin kiirettä pitää. Koulussa on hulinaa, samoin joukkueen ympärillä. Olen ottanut hoitaakseni taustojen ja seuran töitä, kuten mailatilauksia sekä -esittelyjä, niinpä menoa riittää. Varvas edelleen vaivaa, mutta kova luotto varpaan paranemiseen on!

Welhojen sivuilla myös leiriviikonlopusta.

Takaisin koulun penkille

2 kommenttia
Koulun penkillä opiskelemassa mallinnusta.

Niinhän siinä vaan kävi, että kesäloma loppui ja oli aika palata koulun penkille. Tämän viikon maanantaina alkoi toinen vuosi Kuopion Muotoiluakatemiassa, teollisen muotoilun opintojen parissa.

Viimeiset kesäloman viikot olivat todella urheilijan elämää. Oli mahtavaa, kun sai harjoitella kahdesti päivään ja ruokailun pystyi hoitamaan meidän koulumme ruokalassa Kafetemiassa, ja vieläpä hyvään hintaan. Kuitenkin kouluun paluu tuo hyvän rytmin elämään, sekä myös mahdollistaa harjoittelun aamuisin urheiluakatemian alla.

Kotkankalliolla mennään lujaa.

Muutoin treeneissä mennään kovaa. Rinki on todella suuri, kun ykkösdivarijoukkue sekä ns. akatemiajoukkue harjoittelee yhdessä. Harjoituksissa on näin välttämättä hyvä osanotto ja se mahdollistaa viisikkopelin harjoittelun, sekä temmon pitämisen varsin korkealla koko harjoitusten ajan. Myös arvostan todella paljon pitkiä kahden tunnin lajiharjoituksia, mitkä saattavat muilla paikkakunnilla olla harvinaisempia!

Ainut, mikä mieltä kaivertaa on isovarpaan kunto. Biitsifutiksessa sattunut pieni kolahdus teki varpaan kovin kipeäksi, mikä haittaa juoksemista. Varvasta tulee hieman varottua ja se koskee terävissä pyrähdyksissä. Jospa tuo pian parantuisi!

Tästä se sirkus alkaa

Kommentoi

Reenipelikausi saatiin käyntiin selkeällä voitolla Vehvestä. Ottelu ei katsojille vielä kovin kaunista näytöstä tarjonnut, mutta lopputulos oli selvä 10-3 voitto meille. Paljon tulee uutta asiaa ja mahtavaa saada joukkue kasaan, kun kesätyöläisetkin pääsevät rinkiin täysin mukaan.

Reenipelin jälkeen otettiin hieman yhteistä aikaa joukkueen kanssa saunomisen merkeissä.

Tästä se lähtee.

Voi ei! Taas tiskivuoro!

2 kommenttia


Ei uutta auringon alla

2 kommenttia

TMI Maaliruiskulle tuli tuttu tulos jälleen kerran Kuopion Katusählyissä. Ikuiseksi puolivälieräjoukkueeksi tituuleerattu Maaliruisku putosi juuri puolivälierissä. Pienellä rosterilla liikkeellä olleen Maaliruiskun pelaajat olivat jälleen kerran pettyneitä suoritukseen. Joukkueemme oli kuitenkin rankattu erittäin korkealla ennakoissa, sekä kuuluttajan puheissa.

Turnauksen voittoon kipusi hieman yllättäenkin joukkue nimeltä Eero Vepsäläinen. Kuitenkaan itse Eero ei ollut mukana turnauksessa pelaamassa. Onnittelut voittajajoukkueelle!

Kesälomareissu: Ruotsi!

Kommentoi

Kuten jo monet lukijat ovatkin lukeneet, kävin pienellä kesälomareissulla Ruotsissa. Kolmas kerta elämässäni Ruotsissa ja mahtava reissu kaiken kaikkiaan! Reissu piti sisällään vähän kaikkea:
-Laivamatka Viking Linella
-Seikkailua Ruotsin junilla ja busseilla
-Shoppailua Uppsalassa, Upplands Väsbyssä, Kista Galleriassa sekä Tukholmassa
-Vierailua Livets Ordin Eurooppakonferenssissa
-Pleikkarilla Fifaa 3 vs. 2...

Kiitos matkaseurasta Maria, sekä kiitos tuttavaperhe Savolaisille kaikesta huolenpidosta, sekä kiitos Jomppi ja Therese seurasta!

Alla reissua kuvina:

Sovituskopissa.

 5d-leffassa.

Ruotsissa oli todella inspiroivia vaatteita, niin suurille kuin pienille. 

Banana split! 

 Salibandyvalikoimat tsekattu.

Laivassa. 

Korv med bröd-aamupala Uppsalassa. 

Linnan kulmilla. 

 
Samoilla kulmilla.

Vanhan kaupungin kapeilla kujilla. 

Messin kaa urheilukaupassa. 

AIK! 

Kohti kotia.

Paljasjalkalenkkarit

Kommentoi

Mahtava Ruotsin reissu takana ja tuliaisina Suomeen löytyi muun muassa "paljasjalkalenkkarit". Kyseessä on Sauconyn Hattori-malliset kengät, jotka on tarkoitettu juoksuun, ja kengät pyrkivät olemaan "kuin paljailla jaloilla juoksisi"-tyyliset. Kengistä ei löydy juurikaan vaimennuksia ja pohja on todella löysä. Myös kengät ovat erittäin kevyet ja mukavat jalassa!

Olen jo jonkin aikaa katsellut vastaavia kenkiä ja nyt tuli hyvät kengät eteen hyvillä alennuksilla, niimpä lähti mukaan Upplands Väsbyn Stadiumista. Minulla on ollut pieniä ongelmia jalkapohjan lihasten ja pohkeiden kanssa, niimpä tälläinen kenkä voisi auttaa ko. ongelmiin. Saa nähdä. Ensimmäisen lenkin jälkeen kengät tuntuivat oikein miellyttäviltä!

Päivittely viimeaikoina ollut vähän hiljaisempaa, johtuen pienestä lomareissusta, sekä netin puuttumisesta Ruotsin puolella. Tarkoitus laittaa vähän kuvaa jakoon kunhan kunnolla kotiutuu.

Muutoin fiilis oikein mainio. Palattu Kuopioon ja harjoittelun makuun päästy jo tänään. Nyt vaan töitä tekemään kohti ensikautta.