Takaisin Kuopioon

1 kommentti
Uutta logon mallia, sekä "levännyt" puhelin

Niinhän siinä kävi, että seitsemän viikkoa vierähti nopeasti Nilsiässä kesätöiden parissa. Nyt on palattu Kuopioon jälleen, jossa tänään alkoi taas työnteko, eli treenaaminen joukkueen kanssa kohti ensikautta. Tuntui mahtavalta nähdä pitkän omatoimijakson jälkeen taas tuttuja naamoja ja hyvää fiilistä joukkueen kanssa. Joukkueena harjoittelu antaa vielä lisää potkua harjoitteluun, vaikka yksinkin harjoittelu on toisinaan mukavaa. Molemmissa puolensa.

Kuitenkaan Kuopiossa en ehdi nyt näin alkuun montaa päivää viettää, sillä olen lähdössä vielä pienelle kesälomareissulle ennen kuin pääsen kunnolla joukkueen kanssa treenaamaan. Ensiksi suuntana pääkaupunkiseutu, jossa vietän pari päivää, jonka jälkeen matkustus jatkuu kohti Ruotsia. Länsinaapurissamme olisi tarkoitus tutustua hieman Tukholmaan ja Uppsalaan, sekä nähdä kavereita.

Uusia tuulia tosiaan tulossa blogin ulkoasuun ennen kauden alkua. Muun muassa tulossa logo, josta ylhäällä kuvassa hieman ensimakua. Miltäs näyttää?

Hieman huonoja uutisia blogia ja päivittelyä ajatellen täytyy kertoa vielä. Puhelimeni kanssa on ollut hieman ongelmia ja se ei ole toiminut täysin, niimpä jouduin kaivamaan vanhan Nokialaisen esille. Nyt kuitenkin uudempi Samsung otettu taas "levosta" esille, ja toivottavasti toimii mutkitta. Puhelimessani itselläni ainoa internetti, sekä sähköpostit yms. niimpä oli hieman yksinäistä olla niistä erossa.

Nyt hieman lomailemaan, jotta pääsee freshinä sitten harjoittelemaan joukkueen pariin!

Uusia tuulia blogissa

2 kommenttia

Uusi kausi on tuloillaan ja samoin uudet tuulet blogin kanssa. Tulossa mahdollisesti pientä fiksausta blogin ulkoasussa ja katsotaan mitä kaikkea ensikaudelle keksii!

Heinäkuun kuulumiset

Kommentoi

Heinäkuuta elellään ja "lomalta" palattiin reenin ääreen. Kuitenkaan en kovin löysää malttanut millään ottaa ja liikuntaa kertyi lomaviikoillekin aika hyvin.

Duuni
Töissä menee aika viileästi. Uimakouluohjaajalle tämä kesä ei ole välttämättä ollut kaikkein maukkain. Kelit eivät ole suosineet kuin muutamina päivinä, muutoin on ollut suoraan sanottuna kylmä niin lapsilla, kuin ohjaajillakin. Tämä on kuitenkin duunia, joka täytyy hoitaa kunnialla niin se varmasti poikii tulevaisuudessa jotain hyvää! Enää reilu viikko jäljellä hommia ja sitten pienen kesäloman vuoro. Myös toisena kesätyönä olen valmennellut tyttöjen futisporukkaa. Leppoista hommaa ja pystyy itse samalla tekemään pk-harjoitusta.

Lenkkikengät olleet kovassa käytössä

Treeni
Lenkkikenkiin tuli reikä. Kengät ovat olleet kovassa käytössä ja tulevat olemaan jatkossakin kun harjoittelu muuttuu vähän terävämmäksi. Tämän kuun teemoja harjoittelussa on räjähtävyys sekä kimmoisuus, mikä tarkoittaa räjähtävää voimaa puntilla sekä kimmoisuus- ja loikkaharjoituksia maastossa. Viime vuonna tämä jakso meni vähän ohitse kokonaan rikkinäisen takareiden vuoksi niin on mukava päästä vähän irroittelemaan itsekin. Huomaa, että kovemman vauhdin juoksuhommissakin vielä tekemistä, kun on paljon tehnyt vain peruskestävyysharjoittelua.

Höntsy
Pikkupelejäkään ei olla tällä jaksolla unohdettu, harmi vaan, että ei ole tullut mailan kanssa oltua niin paljoa kuin aiempina kesinä huonojen kelien vuoksi. Asiaan täytyisi tehdä vielä muutosta! 

Höntsypeleissä häviäminen aina yhtä vaikeaa!

Vehmerin katusähly & rullakiekkoo

Kommentoi

Viikonloppu pyörähti Kuopiossa. Kavereistani koostunut "Rahajoukkue" otti osaa Vehmersalmella Vehven järjestäneeseen katusäbä turnakseen, mutta pettynein mielin tuli palattua takaisin. Katkera jatkoaikatappio puolivälierissä katusählyn erikoisjoukkuetta Katuhaita vastaan sinetöi meidän joukkueen putoamisen jo ennen välieriä. Häviäminen on aina yhtä tuskallista.


Itse olin turnauksessa mukana ensimmäistä kertaa ja on pakko myöntää, että hienosti järjestetty tapahtuma. Suuret kiitokset järjestäjille! Turnaus on sopivan hintainen ja varsin hyvä tasoinen. Turnauksen voittoon matkasi Savon Sanomat-turnauksestakin tuttu joukkue Bärbär United, jonka kiidolle ei loppua näy. Hienoa, että tutuille kavereille meni turnauksen voitto!


Lauantaipäivään kuului myös rullakiekon katsomista. Ensimmäistä kertaa eläissäni pääsin näkemään kyseistä lajia, kun Vuorelan Veikot varmistivat Suomen mestaruuden voittamalla toisessa ja ratkaisevassa finaalissa Kooveen. Muunmuassa Tuomas Kiiskinen oli mukana Veikkojen riveissä.

Tänään ohjelmassa on hengailua Kuopiossa ja illaksi Nilsiään kisastudioon seuraamaan jalkapallon EM-finaalia. Hieno päivä tulossa!

Jatketaan harjoituksia...