Lomaviikkoa, unelmia ja katusäbää

2 kommenttia
Lomaviikkoa
Juhannuksesta alkoi tämän salibandypelaajan loma harjoittelusta. Tämän viikon olen ottanut todella rennosti harjoittelun suhteen. Ohjelmassa on ollut vain liikuntaa mitä töissä liikunnanohjaajan hommissa olen saanut, sekä silloin tällöin pelailuita. Lomailu harjoituksista meinaa herkästi tuottaa huonoa itsetuntoa treenaamattomuudesta, mutta täytyy koittaa ajatella, että päänkin täytyy pysyä mukana. Kuitenkin kauteen on vielä pitkä matka ja pää on kuitenkin vaikeampi hoitaa kuntoon kuin esimerkiksi fysiikka. Ei sillä että ollenkaan huonossa kunnossa olisin, vaan täydellisyyden tavoittelijana ottaa helposti huonoa omaatuntoa tilanteesta!


Unelmia
Ruotsalainen salibandypelaaja Martin Östholm elää varsin hienoa elämää. Pelaa salibandyä Ruotsin korkeimmalla tasolla ja on mailavalmistajan leivissä töissä. Varsin unelma elämää omasta mielestäni näin salibandypelaajana ja muotoilijana. Alla dokumentti hänestä kahdessa osassa:


Katusäbää
Huomenna lauantaina matkaan "Rahajoukkueen" mukana Vehmersalmelle katusählyihin. Mukava päästä tapaamaan Welhoista tuttuja joukkuekavereita! Täytyy myöntää, että melkein on ikävä ollut heitä sekä fiilistä mikä meillä joukkueessa parhaimmillaan on!

Katusäbän järjestävä porukka Vehmersalmen Vesa on tehnyt ennakkoa kotisivuillaan ja antanut kunniaa allekirjoittaneelle: "Manageri Joonas Toikkanen on kasannut melkoisen ostojoukkueen ja pelaajisto koostu Welhoista. Mukana lienee yksi alueen parhaista pelaajista, Olli Taskinen, sekä tähän asti kaikissa Vehmersalmen katusählyissä pelannut Johannes Laakkonen." On mielettömän hienoa kuulla kehuja itsestä, ja se tuo motivaatiota tehdä töitä entistä lujemmin, vaikka en täysin lainausta allekirjoitakaan.


Myös Vehven sivuilta löytyi tutunnäköinen kuva näin Reenipäiväkirja80:n ystäville;)

Hyvää juhannusta!

2 kommenttia

Veljekset juhannuksena

Reenipäiväkirja80 toivottaa kaikille lukijoilleen oikein mukavaa ja rentoa juhannusta!

Adidas Counterblast

Kommentoi
Adidakselta vain salibandyyn tarkoitetut kengät. Mielenkiintoista! Ja ekanahan ne löytyy tietenkin Nilsiän Kesportista!




Kesäreeniä

Kommentoi
Kesän reenaamisen olen hoitanut aika pitkälle yksin, sekä erilaisilla sähly- ja pelailuvuoroilla pelaillen. Viikonloppuna kävin reenailemassa ulkona kämppikseni Markun kanssa Kuopiossa Väinölänniemen stadionilla. Ohjelmassa erilaista koordinaatioharjoittelua, muutama juoksukisa ja liikkuvuutta. Alla kuvien muodossa reenailua:

Nestetankkaus kunnossa!

Alkulämmittely

Köyhän miehen askeltikkaat


Liikkuvuutta aitojen avulla

Loppuverryttelyä koriksella

Striithokia

Kommentoi

Rankka työviikko takana ja viikonlopuksi rentoutumaan Kuopioon. Ohjelmassa ollut hyvää ruokaa, futiksen EM-kisojen seuraamista, joukkueen kanssa talkoilua ja tossulätkäpelien seuraamista. Muutama pelikaverini oli pelaamassa Kuopiossa järjestetyssä tossulätkäturnauksessa, joten tuli käytyä paikanpäällä katsomassa "turistien" otteita.



Esikuvat

2 kommenttia
Esikuvat ovat minulle tärkeitä. Jo pienestä pitäen seurasin urheilijoita, ja halusin olla kuin he. Esikuvat ovat minulle yksi syy mennä eteenpäin ja painaa töitä illasta toiseen. Haluan monesti olla kuin he, ja tietenkin haen paljon fiilistä reenaamalla heidän tavallaan.

Fanitan kovasti esikuviani, sekä seuraan heidän otteitaan. Myös pyrin ottamaan heidän tekemisistään hyviä asioita omaan pelaamiseeni ja urheilijana olemiseen. Minun on todella vaikea sanoa vain yhtä esikuvaa, sillä niitä on aikojen saatossa ollut kymmeniä ja ne vaihtuvat fiiliksen mukaan. Monia esikuvia seuratessa onkin hyvä noukkia heidän parhaita puoliaan, ja ottaa niitä omaan tekemiseen.

Tässä alla esittelen joitakin esikuviani. Nuorena esikuviani olivat monet SB Savon ykkösdivaripelaajat.


Ronaldinho
Brassifutaaja Ronaldinho on yksi suurista esikuvistani huikein peliälyn ja rennon tyylin takia.


Pavel Datsyuk
Venäjän kiekkotaikuri Datsyuk on toinen suurimmista esikuvistani nöyryyden, urheilullisuuden ja uskomattoman taidon ja peliälyn vuoksi.


Muita esikuvia: Mika Kohonen, Henrik Stenberg, Conny Vesterlund, Niklas Jihde, Esko Martikainen, Antti Siponen, Leo Lyytinen, Antti Kuronen, Jeesus, Usain Bolt, Dickson Nwakaeme, Isä, pikkuveljeni Tommi.

Poika on tullut kotiin

Kommentoi

Kuopio on hetkeksi jätetty nyt taakse. Kesä tulee vietettyä Nilsiässä kesätöiden ja kesätreenailujen parissa.

Onnittelut kaikille uusille ylioppilaille!