Törmätty Super Yellowiin!

Kommentoi

Törmätty yhteistyökumppanini Super Yellowin pipoihin Vantaalla Oh my gosh! -muotiliikkeessä. Mahtava liike täynnä näyttäviä vaatteita. Hintava kylläkin. Ja Super Yellown tuotteet mahtavia myös tietenkin.




"Puuttuvan tilan voi korvata luovuudella."

2 kommenttia

Ruotsalaiset osaavat! Mahtava lause, jonka Ikean seinältä löysin, pätee oikein hyvin myös salibandyyn.


Kohti uutta vuotta ja pääkaupunkia

Kommentoi

Joulu meni loistavasti ja kevyempi viikko harjoittelusta menossa parhaillaan. Siksipä onkin loistava paikka irrottautua arjesta matkailemalla. Suuntana oli pääkaupunkiseutu ja tarkoitus olisi seurata vuoden vaihtumista täältä käsin.

Päivä mennyt hyvin pitkälti matkustaessa ja tuli käytyä myös jokaisen miehen paratiisissa: Ikeassa. Alla kuvia päivän kulusta:





Aika uusille kengille?

3 kommenttia

Puolitoista kautta käyttämäni pelikengät alkavat tulla pikkuhiljaa tiensä päähän. Kengät ovat pahasti kuluneet ja monesta kohdasta revenneet auki. Myös pohjasta on alkanut lähtemään palasia, ja näin ollen pitokaan ei mitään parasta. Ehkä pian aika uusille kengille?

Onneksi tilauksessa on jo uudet kengät. Sama kenkä uudempana mallina olisi ilmeisesti tulossa pian vuodenvaihteen jälkeen. Mallina toimii siis Adidas Adizero cc7. Alla muutama kuva kuluneista kengistäni:

P.s. Huom. Tämä blogiteksti päivitetty puhelimen kautta ja siksi ulkoasu hieman poikkeaa aiemmista. Ilmeisesti bloggaaminen toimii näinkin.




Hyvää joulua!

Kommentoi

Reenipäiväkirja80 haluaa toivottaa kaikille lukijoilleen oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2012!

Oma joulun viettoni on sujunut rauhallisin mielin perheen kanssa Nilsiässä. Ohjelmassa on ollut mm. Simpsoneita, pihapelejä sekä tietenkin hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa. Tässä muutama kuva päivän kulusta:




Syyskauden analysointia: "kotiasiat kunnossa"

2 kommenttia
Syyskausi saatiin pakettiin ja pian päästään hetkeksi viettämään joulunaikaa rauhallisin mielin. Ensi viikko olisi tarkoitus ottaa rennosti, kuitenkin liikunnan ja ulkoilun merkeissä. Toivottavasti säät antaa hyvät mahdollisuudet tähän. Tässä kuitenkin syyskauden analysointia joukkueesta, omasta pelistäni, omasta harjoittelustani sekä kokonaisuudesta.

Joukkueen otteet ovat parantuneet alkukaudesta. Alussa oli pieniä ongelmia joukkueen pelaamisessa ja sekä ehkä hieman itseluottamuksessa, kun ensimmäinen peli ei mennyt siten miten oltiin odotettu. Ensimmäinen ottelu hävittiin SB Welhot Nilsiälle. Toinen tappio tuli Pisabaa vastaan Pieksämäellä, mikä oli joukkueelle kova paikka. Laiskasti pelatun ottelun alun jälkeen vastustaja oli kokoajan hieman johdossa, emmekä päässeet tasoihin tai ohi loppukiristä huolimatta. Päästimme turhan helppoja maaleja. Näiden pelien jälkeen otteet ovat olleet tasaisen varmoja. Vaikkakin välillä on pelissä näkynyt pientä tuskaista ilmettä kuten KLC:tä vastaan, niin luotto ja ilme joukkueella ollut erittäin hyvä. Joukkue on tiivistynyt mahtavaksi porukaksi täynnä mahtavia sällejä! Kuitenkin matka on vielä pitkä ja töitä on tehtävä kovasti eteenpäin mennäkseen.

Oma peli on kulkenut mukavasti. Pitkän kuivan kauden jälkeen olen päässyt oikeasti kunnon rooliin ja nauttimaan pelaamisesta. Pisteitä syyskaudella kertyi 12:sta ottelussa 5+15=20p, joka oikeuttaa sarjan pistepörssissä 22. sijaan. Myös +/- -tilastot on reilusti plussan puolella syyskaudelta. Ylivoimavastuuta on tullut myös hyvin, mikä tuonut itseluottamusta ja pisteitä. Kuitenkin viisikkopelissä täytyisi pyrkiä saamaan itsestään vieläkin enemmän irti, niin tehoina, kuin "ratkaisuinakin". 

Omaan hyvään suoritukseen todella suuri syy on pelikaverit. Ympärille on löytynyt hyvä ketju, jonka kanssa on peli kulkenut. Pasi Purhonen ollut loistokunnossa, ja paukutellut pisteitä pakin tontilta uskomattomaan tahtiin. Toinen puolustaja Riku Tuononen on mukana ollessaan sarjan ehdottomasti parhaita pallollisia puolustajia! Hyökkääjistä Jarno Nikulainen on ollut tehokas ja hyvän peliälyn omaavana hänen kanssaan mahtavaa pelata. Hieman väriä ketjuun tuo kärkikarvaajana mitä mainoin Aleksi Viinikainen, jolle voi antaa huonommankin syötön niin hän pistää pallon pussiin tai laittaa pallon kiertoon edelleen.

Oma harjoitteluni on ollut parempaa kuin aiempina vuosina. Pääsy mukaan Pohjois-Savon Urheiluakatemiaan on taannut loistavat puitteet harjoitteluun. Myös koulu on ollut sen verran kevyttä, että harjoitusmäärät on saatu hyvälle mallille. Myös SB Welhojen lajimäärät ovat olleet suuria. Aiemmin syksyllä lajiharjoituksen pituus oli usein jopa 2 tuntia. Nyttemmin lajiharjoitukset ovat olleet hieman lyhyempiä, mutta niitä on onneksi ollut aika usein. Myös tyttökaverini mukana on tullut tehtyä palauttavia vesijuoksuja, kuin myös muutama kovempikin lenkki.

Kokonaisuus on ollut alkukauden hyvällä mallilla. Opiskelut, harjoituspuitteet, vapaa-aika sekä kämpän sijainti yms. asiat ovat kaikki olleet kunnossa, mikä on heijastanut hyvään intoon harjoitella ja pelata. Välillä tietenkin pieniä stressin aiheita rahasta, koulutöistä ja kesätyöpaikan hankkimisesta, mutta asioilla on tapana järjestyä.

Kun on "kotiasiat kunnossa", niin sähly on hieno laji.

Paluu arkeen hetkeksi

Kommentoi
Aamulla koitti paluu arkeen vielä hetkeksi. Huominen päivä olisi painettava koulua, jonka jälkeen joululoma kutsuu. Tässä fiilikset viikonlopun ottelusta linkkeineen:

Paikalliskamppailu oli mielestäni juuri sitä mitä sen pitikin: tasainen ja kuumatunteinen. Ottelun alussa nähtiin miten kaksi hyvää joukkuetta taistelivat keskenään tosissaan. Loppua kohti mentäessä Nilsiän joukkueen jalka alkoi mielestäni loppumaan ja ylimääräisiä rikkeitä kertyi ehkä jopa turhaankin, jotka johtivat jäähyihin. Tosin muutama jäähy tuli mielestäni linjaan nähden varsin helposti.

Nilsiän yleisö ja tunnelma parasta mitä tällä alueella saa mielestäni. Varsinkin kun entiseen kotihalliin sai astua pelaamaan, niin yleisön mukanaolo lämmittää mieltä suuresti. Tämän tasoisia tiukkoja vääntöjä ei kauden aikana liikaa tule, ja siksi voittaminen tuntui todella mahtavalle! Ottelusta jäi itseäni harmittamaan kuitenkin kaksi asiaa: epäonnistunut rangaistuslaukaus, jossa tolppa oli minua ovelampi sekä vastustajan ylivoimatilanne, jossa Nilsiän Tero Korhonen sai lauottua maalin ohi peitostani. Voit katsoa tilanteet videolta maalikoosteesta.

Welhojen raportti ottelusta

Ottelun tilastot

Maalikooste ottelusta

Syyskausi on nyt paketissa pelien suhteen. Tarkoitukseni on harjoitella tämä viikko vielä kovasti ennen joulunviettoon siirtymistä. Joulun ja uudenvuoden viikon voi sitten ottaa vähän kevyemmin ulkoilua ja liikuntaa harrastaen. Uudenvuoden jälkeen onkin aika suunnata katseet jo Leba-otteluun. Syyskautta olisi tarkoitus myös analysoida hieman tarkemmin harjoittelun, otteluiden ja kokonaisuuden näkökulmista blogissa omassa jutussaan.

Ennakko: SB Welhot Nilsiä - SB Welhot

Kommentoi
Savon herruudesta otetaan jälleen mittaa huomenna lauantaina, kun SB Welhot Nilsiä kohtaa kotihallissaan SB Welhot Kuopiosta. Asetelmat otteluun ovat erittäin mielenkiintoiset kun sarjapisteet ovat kummallekin joukkueella todella arvokkaat mikäli meinataan pysyä kärjessä mukana. Lähtöasetelmat lauantai-illan otteluun:


-Aiempi kohtaaminen päättyi Nilsiän voittoon. Nilsiä oli Kuopiossa pelatussa kauden avausottelussa parempi luvuin 4-5. Kuopiolaisten moottori ottelussa lämpesi liian myöhään ja loppukiri ei riittäny. Myös ottelussa oli havaittavissa pientä isät vastaan pojat-asetelmaa nuorempien Kuopiolaisten ollessa pojat ja Nilsiäläisten ollessa isät.

Kuopion Welhojen otteet ovat parantuneet, ja tappioita ei sarjassa Nilsiän jälkeen ole tullut kuin yksi, joka oli Pisabaa vastaan. Nilsiä taas ottanut tappiot Lebaa, FBI:tä sekä Coach Teamia vastaan.


-Maalivahtipeli on jälleen suuressa roolissa lauantaina. Pelataan pienessä askissa, jolloin tilanteet tulevat salamannopeasti. Taisteluparina viime kamppailussa oli Petri Lesch vs. Joni Miettinen, ja uskoisin taisteluparin olevan nyt lauantaina sama. Viime kohtaamisessa Nilsiän Joni Miettinen veti hieman pidemmän korren, onko nyt takaisinmaksun paikka?

- Nilsiän Kotihalli on tarjonnut erittäin viihdyttävää salibandya jo monen vuoden ajan. Viihdyttäväksi pelejä ei tee pelkästään pelaajat, vaan myös pelissä mukana elävä yleisö. Vierasjoukkueen voi olla vaikea tulla pelaamaan yleisön painostuksen alle, varsinkin kun Kuopiosta löytyy Nilsiän entisiä pelaajia. Ottaako piippuhyllyn miehet Asko Väänäsen tai valmentaja Mikko Tiihosen pihteihin ?

-Valmennus on ollut kunnossa kummallakin joukkueilla. Janne Karttunen on saanut Nilsiän pelaajista irti erittäin hyvin tällä kaudella. Varsinkin ykkösviisikon peli on ollut uomissaan. Tämän kertoo myös pistepörssin 3 ensimmäistä sijaa, jotka menevät Nilsiän hyökkäystriolle. Karttusen pelikirjan laitojen kautta avaaminen ja suoraviivaisesti maalia kohti on parhaimmillaan tappavan tehokas Nilsiän pienessä hallissa. Kuopion Welhojen Tiihonen on saanut alkuvaikeuksien jälkeen pelin kulkemaan. Kumpi valmentajista vetää tällä kertaa pidemmän korren?


-Kuumat pelaajat: Huhujen mukaan Nilsiän rosterista olisi mahdollisesti poissa loukkaantunut Markku Turunen, sekä Timo Heikkinen. Nilsiän ykköskenttä on ollut viimepeliä lukuunottamatta hyvässä vireessä. Erityisesti kannattaa seurata Antti Kurosen ja Juha Airaksisen otteita.


Kuopion Welhojen puolelta poissa on ainakin pitkäaikaispotilas Jukka Pellinen. Kuopiolaisista kannattaa seurata ykkösnyrkkiä, ja varsinkin pakkiparia Purhonen-Tuononen. Pasi Purhonen on noussut joukkueen sisäisen pistepörssin johtoon, mikä on puolustajaksi kova saavutus. Aleksi Viinikaisen pelityyli voi olla myös omiaan Nilsiän pienessä askissa.

Nähdäänkö viimein myös Taskisen veljekset samassa askissa vastakkain!?


Tervetuloa katsomaan Nilsiän Liikuntalolle lauantaina 17.12 klo 18.30 SB Welhot Nilsiä - SB Welhot

Henkistä sodankäyntiä

6 kommenttia
Viikko kulkee eteenpäin ja hitaasti mennään kohti viikonloppua, jolloin Nilsiän hornankattilassa räjähtää. SB Welhojen seuran sisäinen kamppailu pelataan lauantaina Nilsiän liikuntatalolla. Ottelussa käydään monta sisäistä kamppailua esimerkiksi valmentajien Tiihosen ja Karttusen sekä Taskisten veljesten välillä. Kuitenkin suurimpana kamppailu on seuran sisäinen paremmuus sekä tärkeät sarjapisteet kummallekin!

Henkinen sodankäynti on jo alkanut varsinkin Nilsiän puolelta, kun entiset pelikaverit ja pikkuveli on aloittanut psyykkaamisen hyvissä ajoin. Pientä naljailua ja vihjailua lauantaista kuuluu lähes joka lauseen välistä, mutta sehän kuuluu asiaan.

Ja niin. Pikkuhiljaa miehen iässä. 21v! (:

Sunnuntaipäivän viettoa

3 kommenttia

 

Sunnuntain lepopäivä meni rauhallisesti. Ohjelmassa oli Kuopion Joulumarkkinat Kuopiohallissa, sekä ihan mielenkiinnosta Kalpan B-junnujen SM-sarjapeliä. Mielenkiintoista käydä tutkimassa kuinka muissa lajeissa tehdään asioita ja toimitaan. Myös hyvällä ruoalla tietenkin palauttavana lepopäivänä.

Reenipäiväkirja haastattelee: Jarno Nikulainen

Kommentoi
Reenipäiväkirja80:n haastattelussa Kuopion SB Welhojen kapteeni ja paras pistemies Jarno "Jarppi" Nikulainen:

Kausi on lähtenyt varsin hyvin osaltasi käyntiin. Miten arvioisit omin silmin alkukauden otteitasi ja joukkueesi otteita?- Juna on nyt kulkenut tasasesti raiteillaan jonkin aikaa, viime viikon KLC –peli onneks vähän herätti todellisuuteen. Töitä on vielä tehtävänä aika paljon, että päästään kauden tavoitteisiin. Omakin peli on ollut aika tasaista puurtamista, parannettavaa on. Ei oo tullu tehtyä mitään ihme suorituksia, mutta toisaalta ihan totaalisia mahalaskujakaan ei ole tullut viime kausien tapaan. Maaleja vois tosin tehdä enemmän.

Pelasit viimekaudella Pisaban riveissä ja vaihdoit joukkueen SB Welhoihin. Kuinka harjoittelu ja toiminta eroaa seurojen välillä? Millaisia eroja olet havainnut valmennuskulttuurissa?- Minun suhteen ainakin on molemmissa seuroissa homma toiminut, että seurojen toimintatapoja en ala erottelemaan. Harjoittelussa isoin ero on harjoittelumäärissä. Täällä Kuopiossa pystytään joukkueharjoituksia pitämään huomattavasti enemmän, koska kaikki asuu täällä. Pieksämäellä se ei vaan ollut mahdollista, koska ihmisillä on hassut työajat ja opiskelevat missä sattuu. Lisäksi harjoituksissa täällä on aina kaksi maalivahtia.
Valmennuskulttuurissa näkyy aika selvästi se, mitä eroa on liikunnan ammattilaisella ja salibandyn ammattilaisella. Pmäellä keskityttiin enemmän fyysisiin ominaisuuksiin, täällä taitoon. Ite oon siitä koulukuntien välistä, löysä puukäsi.

Mitä muuta elämääsi kuuluu kuin salibandyä? Kuinka vietät vapaa-aikasi?- Viikolla ainoana vapaa-iltana joukkuetreeneistä käyn valmentamassa Welhojen junnuja. Se on ihan hauskaa vaihtelua, kun saa komentaa lapsia. Paitsi että eipä siinä kyllä eroa ole verrattuna edustuksen treeneihin, aika paljon lapsia sieltäkin löytyy!:) Muuten vapaa-aika arkena mennyt aika lailla kouluhommien parissa, ainakin näin syksyllä. Välillä syön ja juttelen vaimon kanssa. Viikonloput vietän aika poikkeuksetta sitten Pmäellä, siellä nollaantuu arjen stressaaminen.

Nimeä sarjan All Star-kentällinen ympärillesi rakennettuna, muista joukkueista kuin Welhoista?- Tää on paha, hienoja miehiä on niin paljon. Kait se pitää ite kuitenkin vetää centterinä. Pisbaan päin nää kääntyy: Vasempaan laitaan otan entisen karkkipyssyn, kolmekymppisenä syöttämään oppineen Pasi Skönin. Ennen laukoi joka paikasta, nykyään olisi hauska kokeilla osuisko niistä passeista mitä tällä kaudella on nähty.
Oikeaan laitaan otettava Henri Tarvainen (myös Pisba), jonkun pitäis laittaa palloo maaliin tässäkin kentässä.
Vasemmalle puolustajan tontille valitaan Pekka Puurunen, vanhoilla kolmosdivari-näytöillä ja Alapään Karvaajien (puulaakiseura) alkuperäisjäsenenä.
Toinen pakki onkin sitten itselle tutumpi hyökkääjänä, mutta kun kerran nykyään pakkina yleensä vääntää, niin olkoot sit. Kyseessä Lari Lähdesmäki, aikaa nopee ja peliälykin ihan OK. Muutaman maalipaikan oon saanut tuhlailla kaverin passeista!
Maaliin se KLC:n Wolff, huikeen pelin pelasi meitä vastaan, joskus männä vuosinakin ollut pallon edessä kun ollaan pelattu vastakkain.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi ja tavoitteesi salibandyn osalta?- Tulevaisuus näyttää hämärälle. Tavoitteena on pelata vielä uran aikana 1.divaria.

Lähetä terveisesi katsojille ja lukijoille?- Katsomoissa on vielä hyvin tilaa, tulkaahan kuikuilemaan!


Kiitos Jarppi haastattelusta ja tsemppiä loppukauteen!

Ennakko: Varta - SB Welhot

Kommentoi
Vaikean KLC-kotipelin jälkeen SB Welhojen taival jatkuu ensi lauantaina Varkaudessa. Sarjan häntäpäässä majaileva Varta isännöi kärkikahinoissa mukana olevaa SB Welhoja. Tässä lähtökohdat lauantaipäivän kamppailuun:

- Vartan alkukausi on ollut aika ennakoitua. Ilmeisesti 3 parasta pistemiestä lähti muihin joukkueisiin ja näin ollen voittoja ei ole syntynyt. Varta löytyy sarjataulukosta kolmanneksi viimeisenä 5:llä pisteellä. Viimeisissä peleissä Varta sai pari arvokasta voittoa FBI:tä ja KLC:tä vastaan, mutta Nilsiän Welhot palauttivat vartan maanpinnalle Nilsiän 11-3 voitolla.

Kuopion Welhojen otteet ovat olleet viimeaikoina hieman tahmeat. KLC:tä vastaan oli vaikea peli(5-4), joka saatiin tuloksellisesti käännettyä vasta viimeisessä erässä.

- Vartalla on selkeä kotikenttäetu otteluun lähdettäessä. Peli pelataan Vartan parkettialustalla, joka on Welhoille hieman haastavampi, heidän harjoitellessa pääosin matolla.

- Vartan joukkueesta kannattaa seurata Juha-Matti Hokkaa, joka on saalistanut 9:ssä pelissä 15 pistettä ollen joukkueen paras pistemies. Myös Lahtinen Arttu, Mikkonen Joni ja Kuronen Jaakko ovat pisteitten valossa olleet pirteitä.

SB Welhojen joukkueesta hyvässä nosteessa on pakkipari Mikko Nenonen-Teemu Kosunen. Nenonen viihdytti yleisöä viime ottelussa kahdella maalillaan, Kosusen syöttäessä kaksi osumaa. Myös kannattaa seurata Welhojen nuorta tutkaparia Mikko Holopainen-Janne Pitkänen, jotka pitkään pelattuaan yhdessä löytää hyvin toisensa. Hyvänä päivänä todella tehokas kaksikko!

- Vartan ylivoimapelaaminen on ollut sarjan toiseksi huonointa, kun taas Welhojen ylivoima kolmanneksi parasta. Welhojen ylivoima ei ole kuitenkaan viimepeleissä toiminut yhtä murhaavan tehokkaasti kuin alkukaudesta. Joko ylivoima on taas hiottu kohdalleen?


Tervetuloa seuraamaan Varkauden liikuntatalolle lauantaina 10.12 klo 14.00 Varta - SB Welhot !

29

Kommentoi

Joskus uimahallin vaatekaappi valitaan pelinumeron mukaan...

Mistä ajatus kirjoittaa blogia?

Kommentoi



Monet tuttavat ovat kyselleet blogin kirjoittamisesta ja mistä tämä ajatus minulle itselleni on lähtenyt. Tässä paljastan taustat blogikirjoittelulleni ja tavoitteelleni mitä haluan blogikirjoittelun kautta saada.

Idea
Ajatus lähti alunperin ruotsalaisen naissalibandytähden Emelie Lindströmin blogista, jota hän piti 2009. Hänen bloginsa ilmeisesti oli naisten MM-kisoja varten pidetty, josta pystyi seuraamaan valmistautumista kisoihin. Oli mielenkiintoista seurata kuvin ja tekstein naissalibandypelaajan arkea, vaikka ruotsin kielestä ei kaikkea ymmärtänytkään.

Toinen innoituksen lähde oli Petteri Rapon Jotain Uutta-sivusto ja hänen Next Generation projekti jonka tarkoituksena hänen oli kehittyä maajoukkue salibandypelaajaksi. Ilmeisesti projekti ei mennyt aivan putkeen sillä hän kuitenkin siirtyi jäähyttelemään kakkosdivariin jossain vaiheessa, enkä sen jälkeen hänestä ole kuullut. Tässä hänen .doc-tiedosto hänen projektista kiinnostuineille


Oma harjoituspäiväkirja
Olin pitänyt omaa harjoituspäiväkirjaa monen vuoden ajan seuratakseni omaa kehittymistä ja harjoitteluani. Harjoituspäiväkirjaa olin pitänyt ihan tosissaan, vaikka harjoittelu ei aina ollutkaan niin totista. Kuitenkin tavoitteeni oli vuosi vuodelta osata harjoitella paremmin ja sitä kautta pelata paremmin. Suurimpia ongelmiani harjoittelun suhteen oli se, että Nilsiässä ei ollut parhaat mahdollisuudet kehittyä ja saada hyvää valmennusta. Vastuu omasta kehittymisestään jäi suurimmaksi osaksi itselleen. Myös pieni vastuu omassa joukkueessa vaikeutti innokasta junioria kehittymään, eikä kukaan oikein osannut antaa palautetta miten tulla paremmaksi.

Harjoituspäiväkirjaa pidettyäni aloin löytämään aukkoja ja ongelmia harjoitusmäärissä ja tyyleissä. Miten lajiharjoitusten määrät ja liikuntamäärien määrät ovat vaikuttaneet kuntooni ja ehkä sitä kautta vähän myös peliesityksiini.


Reenipäiväkirja80 pystyyn
Viime kesänä päätin laittaa pystyyn nettiin blogin omasta harjoittelustani aiemmin kerrottujen asioiden pohjalta. Haluan saada jaettue ideaa siitä, että opiskelun ja harjoittelun pystyy yhdistämään hyvin vaikka taso olisi vain kakkosdivari. Haluan saada ihmisiä innostumaan blogini kautta mahdollisesti itse harjoittelemaan paremmin ja itsenäisesti salibandyssa, kun salibandyn omatoiminen harjoittelu on vielä monilla liian lapsen kengissä.

Kuitenkin suurin tavoitteeni itsellä on kehittyä päivä päivältä paremmaksi pelaajaksi ja tämä blogi kulkee tavoitteessani rinnalla. Haluan kehittyä taitavammaksi ja fiksummaksi pelaajaksi. Sitä kohti tehdään töitä...

Arkistojen kätköistä: vanha lehtijuttu

Kommentoi

Löysin kotoa Nilsiästä ikivanhan lehtijutun salibandysta. Siinä allekirjoittanut kuvan keskellä tyylikkäine hiuksineen ja hieman pitkällä mailalla.

Palauttava päivä

Kommentoi

Tänään palauttava päivä pelipäivästä, joka tuli kuitenkin vedettyä ihan hyvillä reeneillä. Päivään kuului lyhyen koulupäivän lisäksi, hengailua kaupungilla, ulkosäbä höntsäilyä, lenkkiä ja vesijuoksu.

Nihkeää

1 kommentti
Nihkeän pelin jälkeen kuitenkin tärkein saavutettu: 2 pistettä. Ja mainittavana asiana yleisön toiveesta: lauoin itse kantista monen vuoden tauon jälkeen(?).

Tilastot

Welhojen raportti

Jari Turusen kuvagalleria